sophielens hd var ama nokia'ya özel mi bilmem. ancak düzenleme yok. kamerayı açınca lenslerin içine girerek oluyor.beyler mağazadaki en kullanışlı ve işe yarar fotoğraf düzenleme uygulaması hangisi ? renklerin üzerinde oynama kesme biçme vs vs..
Allah razı olsun fbeta da kullanıyorum.
ama msj kısmında medya kısmı var sadece konumum gönderebiliyorum diğer seçenekleri neden gönderemiyorum tel ayarı falan mı var acaba
normal mesajları diyorsun o zaman normal mms ayarların olmayabilir mi? ayarlar/erişim noktası/operatör internet e basılı tut görüntüle internet apn ve mms apn olması lazım yoksa manuel de eklenirkardeş senin dediğini biliyorum çok teşekür ederim şuan onu kullanıyorum zaten. benim sormak istediğim nokianın mesajlar uygulamasında medya gönder içeriği olmasına rağmen o kısımları tıklayamıyorum soluk şeklinde sadece konumum kısmını tıklayabiliyorum diğerleri için ayar mı lazım
Hayır bir ayar yapmanıza gerek yok, çünkü oradan medya paylaşımı yapılamıyor.kardeş senin dediğini biliyorum çok teşekür ederim şuan onu kullanıyorum zaten. benim sormak istediğim nokianın mesajlar uygulamasında medya gönder içeriği olmasına rağmen o kısımları tıklayamıyorum soluk şeklinde sadece konumum kısmını tıklayabiliyorum diğerleri için ayar mı lazım
e tabiki.ekranın hassaslığını gösteriyor.şükret bence.620de duymadım çünkü böyle bir şikayet
bende kayıtlı 15 ağ varYav bu wifi sadece 3 ağımı hafızasında tutuyor ?

Ben yeni ağlar ekledikçe daha öncekiler siliniyor ve kayıtlı 3 ağ kalıyor anlamadım gittibende kayıtlı 15 ağ var![]()
alla allaBen yeni ağlar ekledikçe daha öncekiler siliniyor ve kayıtlı 3 ağ kalıyor anlamadım gitti

arkadaşlar bu lumia 620 yemi özel bilmiyorum ama elim terlediğinde veya ekrana yağmur yağarken su deydiğinde dokunmatik kafayı yiyor, ekranı kapatıp açmam veya ekranı silmem gerekiyor bu normal bişey mi
bende de 14 tane kayıtlı ağ var sizde niye öyle bilemiyorumBen yeni ağlar ekledikçe daha öncekiler siliniyor ve kayıtlı 3 ağ kalıyor anlamadım gitti
ama çok sinir bozucu bişey mesaj yazarken kafayı yiyor kendi kendine harflere basıyor

Geçmiş olsun abi, sorunun düzelmiştir inşallahAz önce telefonumu servisten aldım.
Yedeklerimi yükleyebilmek için telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm.
Açılırken yedekten yüklemeyi seçtim.
Rehber, mesajlar vs geri geldi ancak yüzlerce oyun ve uygulama geri gelmedi.
Neden olabilir diye düşündüm. Bir anda bir ışık belirdi
Doğru ya en son yedek aldığımda GDR3 Preview yüklüydü.
Serviste ise önceki sürüm yüklenmişti.
Hemen Preview for Developers yardımıyla GDR3 Preview'i yükledim.
Ardından tekrar fabrika ayarlarına döndürüp açılırken yine yedekten geri yüklemeyi seçtim.
Bu sefer bingo310 indirme listede
Demem o ki;
Eğer yedekten geri yükleme yaptığınız halde oyun ve uygulamarınız gelmiyorsa; bilin ki bu "yedekleme yaptığınız işletim sistemi sürümü" ile "geri yüklemeye çalıştığınız işletim sistemi sürümünün" birbirinden farklı olmasındandır.
Daha yeni sistemde yapılmış bir oyun&uygulama yedeklemesini, eski sürüme çekemiyorsunuz sanırım.