İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yunusiyunus

Üye
Allah razı olsun fbeta da kullanıyorum.
ama msj kısmında medya kısmı var sadece konumum gönderebiliyorum diğer seçenekleri neden gönderemiyorum tel ayarı falan mı var acaba

PureFood

PureFood

Üye
beyler mağazadaki en kullanışlı ve işe yarar fotoğraf düzenleme uygulaması hangisi ? renklerin üzerinde oynama kesme biçme vs vs..
sophielens hd var ama nokia'ya özel mi bilmem. ancak düzenleme yok. kamerayı açınca lenslerin içine girerek oluyor.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
beats

beats

Üye
Allah razı olsun fbeta da kullanıyorum.
ama msj kısmında medya kısmı var sadece konumum gönderebiliyorum diğer seçenekleri neden gönderemiyorum tel ayarı falan mı var acaba

Şu fotoğraf makinesi butonu yok mu ?

yunusiyunus

Üye
kardeş senin dediğini biliyorum çok teşekür ederim şuan onu kullanıyorum zaten. benim sormak istediğim nokianın mesajlar uygulamasında medya gönder içeriği olmasına rağmen o kısımları tıklayamıyorum soluk şeklinde sadece konumum kısmını tıklayabiliyorum diğerleri için ayar mı lazım

beats

beats

Üye
kardeş senin dediğini biliyorum çok teşekür ederim şuan onu kullanıyorum zaten. benim sormak istediğim nokianın mesajlar uygulamasında medya gönder içeriği olmasına rağmen o kısımları tıklayamıyorum soluk şeklinde sadece konumum kısmını tıklayabiliyorum diğerleri için ayar mı lazım
normal mesajları diyorsun o zaman normal mms ayarların olmayabilir mi? ayarlar/erişim noktası/operatör internet e basılı tut görüntüle internet apn ve mms apn olması lazım yoksa manuel de eklenir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır bir ayar yapmanıza gerek yok, çünkü oradan medya paylaşımı yapılamıyor.

yunusiyunus

Üye
şebeke interneti kullanmıyorum wifiden giriyorum mms açsam kontor gitmez mi

MrtAltg

MrtAltg

Üye
my talking cat ile ilgili sıkıntı benden başka kimsede yok galiba

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar bu lumia 620 yemi özel bilmiyorum ama elim terlediğinde veya ekrana yağmur yağarken su deydiğinde dokunmatik kafayı yiyor, ekranı kapatıp açmam veya ekranı silmem gerekiyor bu normal bişey mi

YkPkY

YkPkY

Üye
e tabiki.ekranın hassaslığını gösteriyor.şükret bence.620de duymadım çünkü böyle bir şikayet

Heimdalll

Heimdalll

Üye
e tabiki.ekranın hassaslığını gösteriyor.şükret bence.620de duymadım çünkü böyle bir şikayet

ama çok sinir bozucu bişey mesaj yazarken kafayı yiyor kendi kendine harflere basıyor

skynet

Üye
Yav bu wifi sadece 3 ağımı hafızasında tutuyor ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu lumia 620 yemi özel bilmiyorum ama elim terlediğinde veya ekrana yağmur yağarken su deydiğinde dokunmatik kafayı yiyor, ekranı kapatıp açmam veya ekranı silmem gerekiyor bu normal bişey mi
Ben yeni ağlar ekledikçe daha öncekiler siliniyor ve kayıtlı 3 ağ kalıyor anlamadım gitti
bende de 14 tane kayıtlı ağ var sizde niye öyle bilemiyorum

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ama çok sinir bozucu bişey mesaj yazarken kafayı yiyor kendi kendine harflere basıyor

620 kullanıcılarına sesleniyorum yok mu böyle sorunu olan ekrana su deydiğinde veya elim terlediğinde dokunmatik kafayı yiyor elimi algılamıyor, bu arada ekran filminden olabilir mi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar son bir kaç denemeden sonra nokia cameranın sorunlu olduguna kesinlikle karar verdim gelelim iilk soruna
1-resimlerin kendiliğinden çogalması bunları farklı isimler ataması "WP_20131108_23_12_44_Pro__highres" sondaki highre gibi bu diğer normal camerada karşılaşmadım ben çok denemediğim için olabilir onuda kontrol edicem
2-son güncellemeden sonra nokia camerada belirli bir yere çekimden önce yapılan zomdan sonra çektiğiniz resmi daha yakın göstermesi ve bunu yeniden çerçevele diyerek aslında sizin yaklaştırdıgınız modda göstermesi (normalde olması gereken yaklaştırılan resmi normal göstermesi ve yeniden çerçevelede zomsuz halini göstermesi)
3-1 maddede yazdıgım değişen resimleri pc de normal olarak açsamda bu gün tv ye bagladıgımda aslında çözünürlüklerin düşük oldugunu anladım ancak hepsinde degil yarısı diyebilirim resim normalden küçük oluyor yani tv de farklı resimler açıp deniyorum sorun yok hatta normal camera ile çekip denedim onda sorun yok bu 1 maddeyle baglantılı aslında o sorun çözülürse buda kalkar gibi
4- bazı çekilen resimlerde sağ sol dönüş sorunlar yaşıyor benim bu gün başıma geldi sadece ama daha önceden de bir kaç kez olmuştu
5-anlamadıgım şekilde arada kasıyor gibi ayarlara geçişlerde yavaş (bu benim telden de olabilir aslında sizde böyle sorun yoksa ben aldıgımdan beri hiç format atmadım 4 ay oldu sürüsüyle program silip kuruduğum için bir yerden sonra kasmalar normaldir bunuda denemek lazım)
başka aklıma bir şey gelmiyor sizin sorunlarınız varmıdır böyle eğer varsa nokia iletmek gerekiyor bunu güncelleme gelmesi gerekiyor black bekliyene kadar sadece camerada bir güncelleme yayınlasınlar bare

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce telefonumu servisten aldım.
Yedeklerimi yükleyebilmek için telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm.
Açılırken yedekten yüklemeyi seçtim.
Rehber, mesajlar vs geri geldi ancak yüzlerce oyun ve uygulama geri gelmedi.

Neden olabilir diye düşündüm. Bir anda bir ışık belirdi :)
Doğru ya en son yedek aldığımda GDR3 Preview yüklüydü.
Serviste ise önceki sürüm yüklenmişti.
Hemen Preview for Developers yardımıyla GDR3 Preview'i yükledim.
Ardından tekrar fabrika ayarlarına döndürüp açılırken yine yedekten geri yüklemeyi seçtim.
Bu sefer bingo ;) 310 indirme listede :kıskıs:

Demem o ki;
Eğer yedekten geri yükleme yaptığınız halde oyun ve uygulamarınız gelmiyorsa; bilin ki bu "yedekleme yaptığınız işletim sistemi sürümü" ile "geri yüklemeye çalıştığınız işletim sistemi sürümünün" birbirinden farklı olmasındandır.
Daha yeni sistemde yapılmış bir oyun&uygulama yedeklemesini, eski sürüme çekemiyorsunuz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
narnia16

narnia16

Üye
Az önce telefonumu servisten aldım.
Yedeklerimi yükleyebilmek için telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm.
Açılırken yedekten yüklemeyi seçtim.
Rehber, mesajlar vs geri geldi ancak yüzlerce oyun ve uygulama geri gelmedi.

Neden olabilir diye düşündüm. Bir anda bir ışık belirdi :)
Doğru ya en son yedek aldığımda GDR3 Preview yüklüydü.
Serviste ise önceki sürüm yüklenmişti.
Hemen Preview for Developers yardımıyla GDR3 Preview'i yükledim.
Ardından tekrar fabrika ayarlarına döndürüp açılırken yine yedekten geri yüklemeyi seçtim.
Bu sefer bingo ;) 310 indirme listede :kıskıs:

Demem o ki;
Eğer yedekten geri yükleme yaptığınız halde oyun ve uygulamarınız gelmiyorsa; bilin ki bu "yedekleme yaptığınız işletim sistemi sürümü" ile "geri yüklemeye çalıştığınız işletim sistemi sürümünün" birbirinden farklı olmasındandır.
Daha yeni sistemde yapılmış bir oyun&uygulama yedeklemesini, eski sürüme çekemiyorsunuz sanırım.
Geçmiş olsun abi, sorunun düzelmiştir inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt