İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

MrtAltg

MrtAltg

Üye
Sizlerdede varmı bilmiyorum ama benim konuşan kedide bir güncelleme var fakat güncelle dediğim zaman indirilenler kısmına ekran dönüyor ve boş duruyor uygulamayı silip tekrardan kursam bile markete girince güncelleme gözüküyor

beats

beats

Üye
direkt autocad görüntüleme (dwg) uygulaması var mı ?

shirvani

Üye
Nokia smart kamera bi karanlik ve cizgili gosteriyor normal kameradan farkli neden olabilir? L520

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben belirttiğim şarz sorununu Flash atarak çözdüm.

• Beğen
Tepkiler: n000k
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 GDR3 önizlemesini yüklemiştim ancak bazı sorunlardan ötürü GDR2 ye yani AMBER'e geri dönüş yapmak istiyorum NSU ile cihazı bağladım da ise cihazın yazılım sürümü ve yüklenilmek istenilen yazılım sürümünün aynı olduğunu gördüm NSU ile buna rağmen güncellersem AMBER'e mi yoksa GDR3'ü yeniden mi yüklemiş oluyorum ... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler MaxiCep Ailesi ...

YkPkY

YkPkY

Üye
ambere döner.gdr3 beta zaten

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
ambere döner.gdr3 beta zaten

NSU'daki sürüm numaraları aynı görünüyor ama güncelleyerek AMBER'e geçişi yaparım tekrar ki dediğiniz Gibi beta sonuçta GDR3 teşekkür ederim yardımınız İçin deniyorum :)

YkPkY

YkPkY

Üye
rica ederim

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Facebook beta çok güzel olmuş son güncellemeden sonra. Bütün bildirimler anında geliyor. Umarım bütün uygulamaları düzeltirler böyle

• Beğen
Tepkiler: n000k

MrShooter5

Üye
Arkadaşlar şimdi oyun adıktan sonra kaldırıp tekrar kurunca sıkıntı olmuyor dimi(acemiyim işte:D)?bir de survival craftın deneme sürümü ile tam sürümü arasındaki fark nedir boşuna uğraşmayalaım yani :D

YkPkY

YkPkY

Üye
sadece sıfırlanır oyun

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bu gün telefonu arabaya bağladım müziği açtım sonra X ile arkadaki uygulamaları kapattım yanlışlıkla müzik uygulamasını da kapattım ama müzik çalmaya devam etti : ) Nasıl uygulama sonlandırma bu ? : )

MrShooter5

Üye
bence müziğin kapanmaması(pencereyi kapatınca) grekli bir özelllik...Sonuçta arkada pencerenin açık durması sürekli rahatsız edici bir olay bence yalnız müziği kapatamama yalnızca durdurabilecek olmamız cidden skıntılı bir olay...

Birde arkadşlar survival craftın demosunun farkı nedir tam sürümünden?

beats

beats

Üye
Beyler bu gün telefonu arabaya bağladım müziği açtım sonra X ile arkadaki uygulamaları kapattım yanlışlıkla müzik uygulamasını da kapattım ama müzik çalmaya devam etti : ) Nasıl uygulama sonlandırma bu ? : )
evet arkaplandan gitmiyor müzik çalara bir stop tuşu konsa çok iyi olur, sesi kullanan uygulamayı açmak ya da stop music gibi uygulama kullanmak gerekiyor

CocoDai

CocoDai

Üye
sorunum mikrofondan ses az gelmesi caresi yok mu ya

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler mağazadaki en kullanışlı ve işe yarar fotoğraf düzenleme uygulaması hangisi ? renklerin üzerinde oynama kesme biçme vs vs..

SLH.55

SLH.55

Üye
beyler mağazadaki en kullanışlı ve işe yarar fotoğraf düzenleme uygulaması hangisi ? renklerin üzerinde oynama kesme biçme vs vs..
bana kalırsa fotor iyi efekleride onla veriyorum

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven

yunusiyunus

Üye
msjlarda face yazışmasında medya gönderme nasıl oluyor

Üst Alt