Haber Dungeon Hunter 4 Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 Mağaza'da!

En son Asphalt 8 oyununu yayınlayan Gameloft, yeni oyununu Türkçe dili de dahil olmak üzere ücretsiz olarak kullanıma sundu. Oyunu kurabilmek için en az 1 GB RAM gerekmektedir.

Beğenilen aksiyon RYO efsanesinin en kapsamlı, başarılı ve bağımlılık yaratıcı bölümünde tehlikeye atıl!

***** ZİNDANLARDA GEZİNMENİN HEYECANINI YENİDEN KEŞFET
- DESTANSI bir hikayenin ve müthiş ortamların içinde ilerle
- Yüzlerce düşmanı ve devasa patronu PARÇALA
- Sayısız ürünü YAĞMALA

***** GERÇEK BİR RYO DENEYİMİ YAŞA
- Eşsiz savaş tarzına sahip 4 Karakter Sınıfı'ndan birini seç
- Savaş becerilerini YÜKSELT
- Malzemelerini üret, tılsımla ve KİŞİSELLEŞTİR
- Savaşçının etrafındaki gizemleri çöz

***** ÇOK OYUNCULU AKSİYONU DENE
- Yüksek derecede yoğun dövüşler için İşbirlikli meydanlara gir
- PvP modda savaş becerilerini sergile!

Çok uzun süre önce varlıklarının sona erdiği düşünülen bir ırk olan İblisler geri dönmüştür. Kabus gibi bir uykudan uyandığında krallığın Valenthia'nın yerle bir edildiğini görürsün. Savaşta yara almamışsındır ve inanılmaz yeni güç ve beceriler gizemli bir şekilde sana hediye edilmiştir. Halkının tek umudu sen olabilirsin...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, plenken ve beats

beats

beats

Üye
:tşk:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
tam ben açıyordum konuyu :) guzel şeyler bunlar devamı da dokulecek en kısa zaman da

saynesim

saynesim

Üye
teşekkürler haber için ücretsiz olmasıda güzel

yeminli06

yeminli06

Üye
konu için :tşk:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
oyunu pc ye yukleyemiyorum minimum sistem ozzeliklerini karşılamıyor diyor :)i7 2600k var 8 gb ddr ram hd 7870 ekran var :) acaba oyunu açmak için ne gerekiyor :)extreme falan sanırım

güneşibeklerken

Üye
ne bu yani ya ücretsiz olarak çıkan buyuk boyutlu oyunların tümü 1 gb ram veya faha fazlası yazıyor ollmazki iosta nasıl destekliyor 512mb ram 4s 4 de ozaman çoğu yüksek oyunu.

Hagios

Hagios

Üye
Geldikçe geliyor:) Teşekkürler.

respection123

Üye
Anlaşıldı.İlerdede 2gb Ram ve üstü olacak.Son Telefonum

dakamon

dakamon

Üye
Abi 900 mb :( 820 720 520 620 v.b sahipleri telefondaki kapasite yetersizliğinden oyunu yükleyemeyecekelr :( sd karta uygulama yükleme özelliği gelmeli aksi halde yeni telefonum içinde 32 gb hafıza olan bi lumia olacak

güneşibeklerken

Üye
Abi 900 mb :( 820 720 520 620 v.b sahipleri telefondaki kapasite yetersizliğinden oyunu yükleyemeyecekelr :( sd karta uygulama yükleme özelliği gelmeli aksi halde yeni telefonum içinde 32 gb hafıza olan bi lumia olacak
olsa nolur ? 512mb ram desteklemiyor. bir dahaki telefonum kesinlikle lumia olmayacak.

plenken

plenken

Üye
Bu güzel paylaşım için:tşk:

güneşibeklerken

Üye
Büyük ihtimal benimde :)
ben bundan sonra bedava verseler anca öyle alırım. uygulamalar sorunlu gelenler 512 mb desteklemiyor ee kardeşim ios 7 li iphone 4s neden kasmadan oynatıyor yüksek modern combat 4 leri falan o zaman oda kapalı sistem buda

respection123

Üye
ben bundan sonra bedava verseler anca öyle alırım. uygulamalar sorunlu gelenler 512 mb desteklemiyor ee kardeşim ios 7 li iphone 4s neden kasmadan oynatıyor yüksek modern combat 4 leri falan o zaman oda kapalı sistem buda
Kardeşim sistem deki eksikleri anladık sıkıntı yok yavaş yavaş çözülüyor fakat ram kısıtlaması olunca ...

güneşibeklerken

Üye
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kardeşim sistem deki eksikleri anladık sıkıntı yok yavaş yavaş çözülüyor fakat ram kısıtlaması olunca ...

Bakın hata yapıyorsunuz bunlar kaç kere söylendi bilmiyorum tekrar Ali Kemal Abi'mizin bir gönderisini sizlerle paylaşmak istiyorum.Ram konusunu bir daha tartışmamanız dileyiğle...

Bu arada extra bir bilgiyi de bu konu vesilesiyle tekrardan hatırlatayım;
Windows Phone 8'de bazı uygulamaların 512MB RAM'li cihazlarda çalışmamasının sebebi ram yetmezliği değil. İzin verilen maksimum ram kullanılacak ram miktarının yetmemesidir. Onu da şöyle açıklayayım;
eğer geliştirici 512MB RAM uyumlu bir oyun veya uygulama yazacaksa bunu daha kodlara başlamadan belirtiyor. 512MB uyumlu bir uygulamanın kullanabileceği ("izin verilen") maksimum ram miktarı 150MB'la sınırlıdır. Bu sebeple aşırı optimizasyon ve kararlılık gerektiren bir geliştirme sureci oluşur. Geliştirici bu şekilde uğraşmaktansa direk olarak 1GB ram uyumluluğunu seçip kullanılabilir ram miktarını 300MB'a çıkartıyor.

Fakat Update3(GDR3) güncellemesiyle kullanılabilir ram sınırları ciddi derecede arttırıldı. Tam rakamları hatırlamıyorum ama 1GB uyumluluğu için 450MB,512MB RAM uyumluluğu için de 280MB'a çıkartıldı. Bu durumda da geliştiriciye büyük kolaylık sağlanmış oldu. Bu yüzden ileride değil 1GB 512MB ramli cihazlarda bile uygulama ram kısıtlama sorunu azalacaktır.

güneşibeklerken

Üye
Bakın hata yapıyorsunuz bunlar kaç kere söylendi bilmiyorum tekrar Ali Kemal Abi'mizin bir gönderisini sizlerle paylaşmak istiyorum.Ram konusunu bir daha tartışmamanız dileyiğle...
tmm anlıyorum ancak neden bukadar az bir sınır koyuluyor rame demekki sistem kendisi harcıyor bişeyleri yani çok fazla olarak tartışma demiyelimde haksızlık diyelim.

serecans

serecans

Üye
teşekkürler haber için

respection123

Üye
Yoldan 90 derece döndük.. :)