Aksiyon Dungeon Hunter 4 ( Windows Phone RPG Oyunu )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 ( Windows Phone RPG Oyunu )
Dungeon Hunter 4 mobil oyunlar denildiğinde akla gelen en başarılı geliştiricilerden olan Gameloft tarafından geliştirilen, iOS ve Android versiyonları milyonlarca oyun sever tarafından oynanan popüler aksiyon-RPG oyunun Windows Phone versiyonudur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Windows Phone oyunu olan Dungeon Hunter 4 bizi iblislerin ve insanların savaşına dahil ediyor. Çağlardır varlıklarının sona erdiğine inanılan iblisler bir şekilde tekrar yeryüzüne çıkmıştır ve insanlara dehşet saçmıştır. Karşılarına çıkan herşeyi yakıp yıkan iblisler Valenthia Krallığı'nın büyük bir bölümünü harabeye çevirmiştir. Fakat Valenthia'da savaştan yara almadan uyanan ve yeni güçlere ve yeteneklere sahip olduğunu farkeden bir kahraman insanlığını kaderini değiştirmek üzeredir. Biz ise kahramanımıza iblislerle savaşı boyunca eşlik ederek insanlığa umut saçmasına yardımcı oluyoruz.

Dungeon Hunter 4'de kendine has yeteneklerle kuşatılmış 4 farklı kahraman sınıfından birini seçerek maceramıza başlıyoruz. Diablo tarzı hack & slash türünde gerçek zamanlı ve kesintisiz aksiyon sunan oyun bolca eğlence sunmaktadır. Yolculuğumuz boyunca yüzlerce canavarla savaşabilmenin yanında kuvvetli iblislerle çarpışabiliyor ve özel ödüllere sahip olabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe kahramanımızın yeteneklerini geliştirerek daha da güçlendirebiliyoruz.

Dungeon Hunter 4'de eşya toplama önemli bir yere sahiptir. Oyunda birçok farklı büyülü eşya keşfedilmek için bizi bekliyor. Kahramanımızın kullandığı zırh, ekipman ve silahları kişiselleştirebilmemiz ve büyülü bir şekilde güçlendirebilmemizin yanında kendi eşyalarımızı da yaratabiliyoruz. Oyunun tek kişilik senaryo modunun haricinde oyunda yer alan PvP ve çok oyunuculu modlar oyunu içerik bakımından zenginleştiriyor. Oyunu bitirdikten sonra dilersek arkadaşlarımızla ortak olarak arenalara katılabilir, dilersek PvP modlarında yeteneklerimizi diğer oyunculara karşı test edebiliriz.

 

Ekli dosyalar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
teşekkürler
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
745
Murat Alper
Sensation
Cevap
27
Görüntüleme
2K
Invoke
YaşlıTaşCocuk54
Cevap
15
Görüntüleme
1K
YaşlıTaşCocuk54


Üst Alt