Haber Dosya Yöneticisi Geliyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Yöneticisi Geliyor Mu?
Microsoft Uservoice sitesinde oylanan fikirlerden biri olan dosya yöneticisi eklenmesinin durumu bugün itibari ile "Tamamlandı" olarak güncellendi ve bir sürpriz yapılarak gdr3 ile gelebilir mi sorularını doğurdu. Gdr3 ün yayınlanması ile birlikte her şey netliğe kavuşmuş olacak.

Son düzenleme:

güneşibeklerken

Üye
gdr3 ile nasıl yayınlanabilir htc 8x ve diğer htc cihazlar guncellemeyi aldı saten 8.1 e kaldı gibi dosya yoneticisi.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
gdr3 ile nasıl yayınlanabilir htc 8x ve diğer htc cihazlar guncellemeyi aldı saten 8.1 e kaldı gibi dosya yoneticisi.
data sense lumia cihazlara gdr2 ile htc cihazlara ise gdr3 ile geldi bildiğim kadarıyla durum böyle iken ve hala Nokia cihazlara gdr3 resmi olarak verilmediğine göre çıkış tarihi de ocak ayını gösterirken nerden biliyoruz bunun üzerinde çalışmadıklarını.

güneşibeklerken

Üye
benim dusuncem 8.1 ile toplu değişikliğe gidilcek ve dosyayoneticisi açık açık ozaman gelicek. Saten dosya yoneticisinin nası bir kısıtlamayla geleceğini dusunmek bile istemiyorum tum işlevler kullanılabilir olursa Sistem Hacklenir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ben sistemin hacklenmesini isteyen biri değilim , dosyaları taşıma kopyalama silme ad değiştirme yapalım dosya yöneticisinden yeterli

• Beğen
Tepkiler: Hagios
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
açık kaynak olursa kazanacağı müşteriyi düşünsün ,haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

respection123

Üye
Black ile verilebir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuyu portaldaki yazımda daha ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalıştım. Sadece dosya yöneticisi değil acil olarak beklediğimiz bir kaç ek özellik için de mail geldi bana.

Windows Phone 8 Dosya yöneticisine kavuşuyor

• Beğen
Tepkiler: n000k, dedereis123, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
konuyu portaldaki yazımda daha ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalıştım. Sadece dosya yöneticisi değil acil olarak beklediğimiz bir kaç ek özellik için de mail geldi bana.

Windows Phone 8 Dosya yöneticisine kavuşuyor

Multitasking'den uygulama kapatmanın halledildiğine dair mesaj bana da geldi.
Bu özellik GDR3 Preview ile geldiğine ve henüz resmi olarak verilmediğine göre;

Dosya yöneticisinin de "giderildi" olarak işaretlenmesi, gerçekten resmi GDR3'e yetiştirilebileceği ihtimalini doğuruyor.

Bekleyip görelim bakalım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
mail banada gelmiş

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada mailler gelmeye devam ediyor. Uygulamaları x ile değil swipe(kaydırarak) kapatma konusu da tamamlandı denilerek kapatılmış.

• Beğen
Tepkiler: n000k, OttomaN TigeR ve alical33

respection123

Üye
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
güzel olur ha :D

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
aynen abi böyle kullanıcı merkezli yenilik yaparlarsa mükemmel olur,bildirim merkezi de android gibi yapsalar çekmeli mükemmel olur

blackcemre

Üye
bu arada mailler gelmeye devam ediyor. Uygulamaları x ile değil swipe(kaydırarak) kapatma konusu da tamamlandı denilerek kapatılmış.

Uygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?

Üst Alt