Haber Dosya Yöneticisi Geliyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kesin olarak nasıl olacağını bilmiyorum. Ama adından da anlaşılacağı üzere GDR3 Developer Preview yani geliştirici on izlemesi henüz final sürüm değildi. Zaten daha önceleri sızan bilgilerde gdr3'te test edilen ve Demo videoları sızan özellikler bunlar.
Uygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?

saynesim

saynesim

Üye
hayırlısıyla gelsin güncelleme

luckysleven

luckysleven

Üye
gdr3 ile gelmeyeceği kesin de 8.1 ile de gelirse şaşırmam . Çünkü ne var ne yok 8.1 güncellemesine kaydırdı adamlar . 8.1 den insanların beklentisi git gide büyüyor hayırlısı olsun : )

güneşibeklerken

Üye
Kesin olarak nasıl olacağını bilmiyorum. Ama adından da anlaşılacağı üzere GDR3 Developer Preview yani geliştirici on izlemesi henüz final sürüm değildi. Zaten daha önceleri sızan bilgilerde gdr3'te test edilen ve Demo videoları sızan özellikler bunlar.
ama htc ler final surumu aldı bu gdr3 de gelemez.+

serverfun912

serverfun912

Üye
Beyler uservoice sitesine girip farklı msn adresleriyle oy verin arkadaşınız vb herşey olur getirecekler elbet.

luckysleven

luckysleven

Üye
bu arada orada kabul edilenler 8.1 ile verilecek herhalde çünkü arka sayfalarda tema desteği kabul edilmiş ama gdr3 ile gelmedi hatta baya kabul edilenler var ama sadece kabul edilmiş : )

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Her zamanki gibi yeni bilgiler gelmeye devam ediyor bu özelliklerin hepsini 2014 2. çeyreğinde 8.1 ile göreceğimiz söyleniyor.

Son düzenleme:
narnia16

narnia16

Üye
Her zamanki gibi yeni bilgiler gelmeye devam ediyor bu özelliklerin hepsini 2014 2. çeyreğinde 8.1 ile göreceğimiz söyleniyor.
Hocam fotoğraf gözükmüyor ama başka bir yere upload edebilir misiniz acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tam ben yazıcaktım hızlısın herşey 8,1e kaldı desene baya bir şey değişecek

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Hocam fotoğraf gözükmüyor ama başka bir yere upload edebilir misiniz acaba?
telefon üzerinden upload ettiğim için fotoğrafları en hızlı imgur a yükleniyor siteyi değil fakat tekrar upload ettim resmi umarım şimdi görünüyordur.

serverfun912

serverfun912

Üye
Bana 4 tane geldi.

narnia16

narnia16

Üye
telefon üzerinden upload ettiğim için fotoğrafları en hızlı imgur a yükleniyor siteyi değil fakat tekrar upload ettim resmi umarım şimdi görünüyordur.
Şu an görünüyor teşekkür ederim :)

PureFood

PureFood

Üye
güzel gelişmeler. kullanıcıların sesine kulak veriyorlarsa ne mutlu bize. gdr3 final sürüm çıksın da akla karayı görelim bakalım hangi özellikler 8.1e sarkacak.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
8.1 in ilkbahar ortasına hatta yaz başlarına sarkması ihtimali korkutuyor beni.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
8.1 in ilkbahar ortasına hatta yaz başlarına sarkması ihtimali korkutuyor beni.
nisan ve haziranı kapsayan dönemde çıkması bekleniyor ki buna Nokia nın eklemesi vs olursa mayıs sonu haziran başı olabilir.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?

Görev yöneticisinde uygulamaları çarpı (X) işaretinin yanı sıra, aşağı kaydırarak da kapatabileceksin.

8.1 güncellemesinin Q2'ye kalması haberi kötü oldu.
Muhtemelen Nisan-Mayıs dönemine sarktı :S

KayraBey

KayraBey

Üye
Dosya yöneticisi yok mu?????

:zong:

alical33

alical33

Üye
çok iyi gelişmeler bunlar bağlantı kısayolları ile ilgili bi haber varmı ? konseptlerdeki gibi soldan çekince bildirimler ve kısayollar gelse mükemmel olrdu

Üst Alt