Tavsiye Galaxy S3 I9300 Dış Kasa Renk

Sponsorlu Bağlantılar

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 I9300 Dış Kasa Renk
Merhabalar ;

Aldığım mağazada beyazı kalmadığından mecburen siyahını aldığım S3'ümün kasasını beyaz kasa ile değiştirmek istiyorum. Bu mümkünmüdür ? Mümkün ise garantiyi bozarmı ? Bozmaz ise ne kadara mâl olur ve kim yapar ? Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Yardımcı olan & olmayan herkese bin teşekkür.

strk92

Üye
bende de mavisi var ve beyazını istediğim için gidip servise sordum ve bana 500 lira kadar bi fiyat çıkardılar boşu boşuna böyle bi masraf açmaman daha mantıklı olur bence

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
bende de mavisi var ve beyazını istediğim için gidip servise sordum ve bana 500 lira kadar bi fiyat çıkardılar boşu boşuna böyle bi masraf açmaman daha mantıklı olur bence

Eğer masraf böyle bir masrafsa hiç gerek yok zaten. Ben servis dışında garantisini bozmadan yaptırabileceğim bir yer arıyorum aslında. Bir süre KVK'da çalıştım malzemeleri götürsem sıfır gibi yapabilecek arkadaşlarım var fakat garanti bilgilerinde rengide vardır diye korkuyorum.

Narutodth

Narutodth

Üye
Merhabalar ;

Aldığım mağazada beyazı kalmadığından mecburen siyahını aldığım S3'ümün kasasını beyaz kasa ile değiştirmek istiyorum. Bu mümkünmüdür ? Mümkün ise garantiyi bozarmı ? Bozmaz ise ne kadara mâl olur ve kim yapar ? Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Yardımcı olan & olmayan herkese bin teşekkür.

Neden beyaz istediginiz halde siyah aldiniz? Baska bi magazadan neden almadiniz?

strk92

Üye
Eğer masraf böyle bir masrafsa hiç gerek yok zaten. Ben servis dışında garantisini bozmadan yaptırabileceğim bir yer arıyorum aslında. Bir süre KVK'da çalıştım malzemeleri götürsem sıfır gibi yapabilecek arkadaşlarım var fakat garanti bilgilerinde rengide vardır diye korkuyorum.

onu da sordum eğer orijinal parça kullanılarak serviste değişim yapılırsa garanti dışı kalmıyor

Narutodth

Narutodth

Üye
Güzel soru fakat ordan almaya mecburdum :)

O zaman güzelmiş orjinal parça olduğunu nerden anlarız acaba ?
Hmm ozaman bence hic riske girmeyin garanti servisine verilcek okadar paraya yazik. diger servislerdede yan sanayi kasa takabilirler o riski goze alma bence aynen dursun telefon. Bendede beyaz var cok istiyodum beyazi. Simdide canim siyah ve mavi cekiyo :D Heves bunlar

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Hmm ozaman bence hic riske girmeyin garanti servisine verilcek okadar paraya yazik. diger servislerdede yan sanayi kasa takabilirler o riski goze alma bence aynen dursun telefon. Bendede beyaz var cok istiyodum beyazi. Simdide canim siyah ve mavi cekiyo :D Heves bunlar

Hemen hemen aynı anda aldığım biriyle takas etmeyi düşünüyorum aslında garanti açısından hiç olmazsa öyle yapacam :)

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Hocam siyahıda gayet hoş,ben olsam Flip-Cover kılıf alırdım nede olsa telefonun orijinal kapağı ile değiştiriliyor,üstelik telefon korunmuş olur ayrıca telefon yin yang gibi uyumlu olur siyah&beyaz.

Bu arada söylemeden geçemiyeceğim S3'ün Kırmızı ve Mor seçenekleri çok güzel.

enterneoll

enterneoll

Üye
orjinali en az 300 tl haberin olsun cam filen komple değişiyor

Narutodth

Narutodth

Üye
Hemen hemen aynı anda aldığım biriyle takas etmeyi düşünüyorum aslında garanti açısından hiç olmazsa öyle yapacam :)
Bence etme sonucta kendi kullandigin bi telefonun herseyini bilirsin ama baskasinin kullandigi bi telefonun basina ne isler geldigini bilemezsin. Bide renk yuzunden takas yapmak sacma geldi bana :)

SuxQQ

SuxQQ

Üye
    Konu Sahibi
Flip Cover araştırsam iyi olacak o zaman :P

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
TheMadness

TheMadness

Üye
Siyah iyi telefonun kenarları soyuluyor bir süre sonra belli olmaz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Siyah beyaz uyumlu renkler zaten eğer bu kadar takıyorsan beyaz s-wiew al flip coverdan daha güzel s kapaklar bende beyaz s4 mini var siyah s-wiew var tam siyah değilde böyle lacivert gibi çok şık duruyor. Hocamda siyah s4 mini var aynı kapağın flip olanı var değiştirelim deyip duruyor :) ama bana kalırsa beyaz kapak alma beyazlar hemen sararıyor ve daha kolay yıpranıyor eski duruyor. Bence en iyisi mavi gibi reklere bak ben telefonumu alırken bi bayan s3 aldı cırtlak turuncu s-wiew aldı bi de :)

fk555897

fk555897

Üye
Bence siyahı daha güzel. Beyazı herkeste var ve artık Samsung'larda beyaz standartlaştı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt