Umarim samsung en kısa zamanda bir yazilim paketi gönderir de bu tür sorunlardan arıniriz.Peki bir çözümü varmı pil konusunda ?
benimki i9505 cihazim umarim yakinda sizede gelir aciklamarda hatalari duzeltmek icin diyor.Bana henüz güncelleme falan gelmedi sanırım :S
Sanırım gelmeyebilir diğer yazılım güncellemesine eklenebilir demişlerdi.benimki i9505 cihazim umarim yakinda sizede gelir aciklamarda hatalari duzeltmek icin diyor.
Bukadar sikayet varken.Sanırım gelmeyebilir diğer yazılım güncellemesine eklenebilir demişlerdi.
Batarya kalibrasyonu telefonunuz acikken tam doldurun sonra kapatin tekrar full doldurun bu islemi bir daha yapin ve sonra normal kullana bilirsinizBatarya kalibrasyonu nasıl yapılıyor peki.
hala temiz bir çözüm göremedim sayaç tamam gibi gözüksede riski var denemek isteyen besmele çeksin başlasın 
yok usta ben almim teşekürlerGalaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma
@devilmy arkadaşımız test etmiş yukarıda linkli konuya ekledim.Xda da ödüllü konuda en son 3bin doları geçmişti ödülhala temiz bir çözüm göremedim sayaç tamam gibi gözüksede riski var denemek isteyen besmele çeksin başlasın
![]()
alan arkadaşlarada mani olmim çok anlayışlımdır denemek isteyenler önden buyursun 
usta ayıp olmuyormu ya hemende dışlıyorsunuz misafir üye muammelesi görmeye başladık şimdidenSen note 3 almadinmikonu senlik çünkü
misafir üye
evet note 3 aldım ama s4 de duruyor ona göre kovsanızda gitmem haberinz olsun
s4 de yaptıgım hatayı note 3 de yapıp hemen root yapmıycam en azında sağlam,temiz bir cözüm bulunana kadar rootsuz kullanırım
saol usta teşekürler eksik olmayın forumdaki arkadaşların hepsi değerli aranızda olmak güzelYok ya kardeşim olurmu başımızın üstünde yerin var kal kal![]()
![]()