eskbxl
Üye
evet 9505 ler icin ama 9500 lere gelmiyecek diye birsey yok. bende bugun tesadufen fark ettim.Bu gördüğüm kadarıyla S4 9005 Lte olan için
ne icin geldiginide bilmiyorum.
evet 9505 ler icin ama 9500 lere gelmiyecek diye birsey yok. bende bugun tesadufen fark ettim.Bu gördüğüm kadarıyla S4 9005 Lte olan için
basta belirtegim sorunuzun yeri burasi degil? cevaplayim geneli 720p onlarinBeyler bu YouTube da video izlerken HD seçeniği var. Bu 1080p fu ll HD mi yoksa 720p HD mi ?
Bildiğim kadarıyla Video 1080p yüklenmişse ve baglantın hızıysa 1080 p den başlatıyor.Beyler bu YouTube da video izlerken HD seçeniği var. Bu 1080p fu ll HD mi yoksa 720p HD mi ?
bazen sıkıntı oluyor işlemler henuz stabil değil tapatalka bildirdim.Bu arada lütfen uyarıları gözardı etme cihazı siz kullanın cihaz sizi kullanmasınArkadaşlar tapatalktan yazılan mesajı silemiyormuyuz?
Ben normal pc versiyonunda da silmeyi bulamadım.bazen sıkıntı oluyor işlemler henuz stabil değil tapatalka bildirdim.Bu arada lütfen uyarıları gözardı etme cihazı siz kullanın cihaz sizi kullanmasın
Normalde wallet her ulkede calismiyor biliyorum bende denedim calismadi guncelleme gelmesini bekleyin.Samsung wallet uygulaması konusunda sorun sadece bende mi yoksa herkeste varmı. Artı bazı forumlarda wallet 4.3 le yüklenmiş geliyo dediler ama ben dışardan yükledim ve kullanamıyorum
Bilen yok mu yaws4 icin offical miui romlar touchwiz based mi yoksa degil mi ?

Miui rom stock yapıdan tamamen farklıdır. kendine özgü yapısı vardır .Bilen yok mu yaw![]()
Bazi yerlerde cihazlarin stock romlari uzerinden gelistirildigi yazilmis da o yuzden sordum tesekkurlernextman kardes hafizada sisme var telde bende 3 g kullanirken aslinda 6 gb kullanır gibi gosteriyo birde sifirlanmiyor recoryden sifirlayinca dosyalar temizlenmiyor mesela asphalt 8 obb dosyasi duruyor ama uygulama yok oluyor...Miui rom stock yapıdan tamamen farklıdır. kendine özgü yapısı vardır .

zipi nasil tar yapabilirim...birde ben recovery den factory reset yaptigimda wipe liyor sonrada unknown e: sdcard/android secure diyornerde bu forum
(Evet 4.3 lerde batarya sorunu var 4.3 gectikten sonra wipeleri ve batarya kalibrasyonu yaptığım hâlde eski surumdeki perfonmans dan eser yok.s4ün pili çok çabuk azalıyor neden 4.3 yüklü telefonda