Anket Ek Kolon Sizce Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ek Kolun Sizce Nasıl Oldu

• Kullanılan toplam oy
    60

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Türkiye'de şebeke dışına çıkmak biraz zor İbrahim, hele operatörde Türkcell'se. :)
Öyle ama ben dag taş seven biriyim bazen çıkıyorum ilginçtir turkcell in çekemediği nadir yerlerde avea ve vadafone çekebiliyor bu ihtimal az da olsa karşılaşabiliyoruz eğer öyle ise sorunsuz iletişim olur fakat acil olarak diyorum başına bir şey gelse lazım olur o tür yerlerde telefonu kapatmayı tercih ederim doğrusu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öyle ama ben dag taş seven biriyim bazen çıkıyorum ilginçtir turkcell in çekemediği nadir yerlerde avea ve vadafone çekebiliyor bu ihtimal az da olsa karşılaşabiliyoruz eğer öyle ise sorunsuz iletişim olur fakat acil olarak diyorum başına bir şey gelse lazım olur o tür yerlerde telefonu kapatmayı tercih ederim doğrusu
Veri dolaşımı hakkında geniş bilgi için şu linke bir göz at. :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ekranda kullanılmayan yerler var. sağda ve solda toplamda nerdeyse yarım santimi bulan bir boşluk var. bu boşluklar da kullanılırsa o zaman 5 kolon hoş olur. 6 kolon için fikrim olumsuz.

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
ekranda kullanılmayan yerler var. sağda ve solda toplamda nerdeyse yarım santimi bulan bir boşluk var. bu boşluklar da kullanılırsa o zaman 5 kolon hoş olur. 6 kolon için fikrim olumsuz.
Dogru bencede o köşeleri kapatmalılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
3 kolon güzel oluyor ama bu uygulama aşırı saçma ya açıkçası ama bu şekil,fena değil beğendim L920

mtoyanik

mtoyanik

Üye
aynen zaten en gıcık olduğum şey şu üstteki kocaman boşluk. Bildirim geliyor diye de o kadar da boşluk bırakılmaz. :sahan:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
aynen zaten en gıcık olduğum şey şu üstteki kocaman boşluk. Bildirim geliyor diye de o kadar da boşluk bırakılmaz. :sahan:
bence şeffaf olup ordaki kutucukların üstünde görünse daha iyi olur8.1 ile gelecegine göre tekrar canlandırmanın bi sakıncası yok

up up

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik

Üst Alt