Telefonunuz dolaşımda ve kendi mobil şebekeniz dışında uyarısıdır.bencede hoş görünüyor ama şu ekranın üstündeki (bildirimler kısmındaki) üçgen ne işe yarıyor bilen var mu

Katılıyorum abi, hatta tile aralarındaki gereksiz boşlukları da minimuma indirirlerse çok daha hoş olur.aslında wp metro arayuzu ekranı tam kaplamıyor. Tam kaplasa kutular da biraz daha büyüyecektir
az önce aynısı ben söylemiştim yazı uzun olunca kimse okumamış anlaşılanaslında wp metro arayuzu ekranı tam kaplamıyor. Tam kaplasa kutular da biraz daha büyüyecektir

Fenada durmadı hani.
Telefonunuz dolaşımda ve kendi mobil şebekeniz dışında uyarısıdır.

emeğin için çok teşekkürler. ottoman tiger arkadaşımız ne işe yaradığını söylediAraştırdım fakat neye yaradıgını bulamadım

Nasıl yaniO üçgen yurt dışı veri bağlantısında çıkıyor diye duymuştum
Aynenaslında wp metro arayuzu ekranı tam kaplamıyor. Tam kaplasa kutular da biraz daha büyüyecektir
Yani şebekeniz dışına çıkıldığında, eğer veri dolaşım seçeneğiniz açık ise telefonunuz veri bağlantısı için dolaşım yapar (başka şebeke arar) ve ona göre de (tuzlu bir şekilde) ücretlendirilirsiniz.Nasıl yani
Anladım amberdeki o yuvarlak ne biliyor musun ?Yani şebekeniz dışına çıkıldığında, eğer veri dolaşım seçeneğiniz açık ise telefonunuz veri bağlantısı için dolaşım yapar (başka şebeke arar) ve ona göre de (tuzlu bir şekilde) ücretlendirilirsiniz.
o halde bu ülkemiz sınırları içinde değil dimi yazıda biraz ucu açık kalmış turkcell kullanıyorsun şebeken turkcell şebeke dışına çıkma kastın çekmiyor avea yada vadofone sinyalinden konuşamayız dimi sonuçta yurtdışı dırYani şebekeniz dışına çıkıldığında, eğer veri dolaşım seçeneğiniz açık ise telefonunuz veri bağlantısı için dolaşım yapar (başka şebeke arar) ve ona göre de (tuzlu bir şekilde) ücretlendirilirsiniz.
Anladım amberdeki o yuvarlak ne biliyor musun ?
Türkiye'de şebeke dışına çıkmak biraz zor İbrahim, hele operatörde Türkcell'se.o halde bu ülkemiz sınırları içinde değil dimi yazıda biraz ucu açık kalmış turkcell kullanıyorsun şebeken turkcell şebeke dışına çıkma kastın çekmiyor avea yada vadofone sinyalinden konuşamayız dimi sonuçta yurtdışı dır

TeşekkürlerBir uygulama veya servis konum bilgilerinizi kullanıyor

ayrıca moderatör olduğuna sevindimYani şebekeniz dışına çıkıldığında, eğer veri dolaşım seçeneğiniz açık ise telefonunuz veri bağlantısı için dolaşım yapar (başka şebeke arar) ve ona göre de (tuzlu bir şekilde) ücretlendirilirsiniz.