Anket Ek Kolon Sizce Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ek Kolun Sizce Nasıl Oldu

• Kullanılan toplam oy
    60
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Ek Kolon Sizce Nasıl ?
Ek Kolon Sizce Nasıl Oylarınızı Bekliyorum Telefonunda Görmek İsteyenler görebilirler İndirmek İstemeyenler için 620den bi görüntü :

Yorum İle Fikirlerinizi Sunarsanız Sevinirim

Bence Harika

Son düzenleme:

csH

csH

Üye
620 en küçük ekranlı wp8 kullanan tel olmasına rağmen denedim gözüme hoş geldi:D

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
csH

csH

Üye
unutmadan :sirit:

dakamon

dakamon

Üye
Valla bana hiç hoş gelmedi açıkcası. Bence 5 inç ve üstünde olması gayet iyi fakat 820 de baya ufalıyor kutucuklar. Zaten ufak kutucukların sıklaştığı alanlarda bi karmaşa oluyor daha küçük olsa daha çok karmaşa olur. Bence 5 inç ve üstü politikası mantıklı olmuş.

respection123

Üye
kutular baya ufak alıyor.5 kutu olsaydı iyi olabilirdi

alical33

alical33

Üye
ben 920 de çok beğendim :)

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Fikirleriniz İçin Teşekkurler bence klon sayısı ayarlanabilir olmalı

skynet

Üye
Ben beğendim :) Umarım bize de bu seçenek sunulur :nargile:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben indirip denemedim ama her zaman seçilebilir bir seçenek olmasından yanayım. isteyen 3 isteyen 2 kolon kullanır. herkesin zevki farklı çünkü. burda bile 820ye gelmesin diyen varken daha küçük ekranlı 620de çok güzel duruyor diyen de var :)

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
ben indirip denemedim ama her zaman seçilebilir bir seçenek olmasından yanayım. isteyen 3 isteyen 2 kolon kullanır. herkesin zevki farklı çünkü. burda bile 820ye gelmesin diyen varken daha küçük ekranlı 620de çok güzel duruyor diyen de var :)
Bencede Seçilebilir olmalı :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bence gelmeli isteğe göre olmalı ;
Ekranı 4 kolon yada 6 kolan olsun diye seçenekler gelirse süper olur.
Süper oldu :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
benim için olsa da olur olmasa da ama derseniz cihazda nasıl duruyor bence üçüncü kolon güzel olmuş ama küçük ekranlarda nasıl durur bilemem 920 serisi dahil zira canlı görmek istiyorum ama 1520 gibi büyük ekranda harika olmuş

Asdetu

Üye
bencede hoş görünüyor ama şu ekranın üstündeki (bildirimler kısmındaki) üçgen ne işe yarıyor bilen var mu

sekajmer

sekajmer

Üye
harika,
bu arada program için bir şey değil :)

efeler12

efeler12

Üye
O üçgen yurt dışı veri bağlantısında çıkıyor diye duymuştum

Takipçi Satın Al

Üst Alt