Maxiplus 5 Telefonum Brick Oldu, Servise Gönderdim.

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Maxiplus 5 Telefonum Brick Oldu, Servise Gönderdim.
merhaba arkadaşlar. telefonum rom yüklerken kapanmıştı. ve hiçbir şekilde açamadım. 21 kasım perşembe günü servise gönderdim. sorun olarak telefon açılmıyor yazmışlar direk. internet üzerinden kontrol ettiğimde garanti dahilinde olarak görünüyor. şimdi benim merak ettiğim bu cihazı ne zaman alabilirim? bu önümüzdeki çarşamba gününe kadar olur mu sizce? bir de arasıra wi-fi'sı kendi kendine kapanıyordu. bu sorunu söylemeyi unuttum yeni rom yükleyince bu sorunda ortadan kalkar mı?

skylinegti

skylinegti

Üye
servis sorunu garanti dahilinde gösteriyorsa iyi, telefonunun yazılımını sıfırlayıp gönderirler sana ,ayrıca telefonu alcağın zaman servisine göre değişir...

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bizde de maxiplus vardı sürekli kapanıyordu telefon servise gönderdik 40 gün civarında geldi servisinden memnun değilim ama inşallah sizinki çabuk yapılır

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Bizde de maxiplus vardı sürekli kapanıyordu telefon servise gönderdik 40 gün civarında geldi servisinden memnun değilim ama inşallah sizinki çabuk yapılır
40 mü.. gerçekten uzun bir süre bende htc vardı 3 defa kvk teknik servise gönderdim 10 gün içinde geldi 3 gönderişimde de .. şimdi de bu cihazı takip ediyorum siteden yazı değişmiş teslim edilmeye hazır hale geldiğinde size sms ile bilgilendirilecek siniz diye. bugün tam 7 gün oldu umarım yarın ya da cumartesi alabilirim.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
40 mü.. gerçekten uzun bir süre bende htc vardı 3 defa kvk teknik servise gönderdim 10 gün içinde geldi 3 gönderişimde de .. şimdi de bu cihazı takip ediyorum siteden yazı değişmiş teslim edilmeye hazır hale geldiğinde size sms ile bilgilendirilecek siniz diye. bugün tam 7 gün oldu umarım yarın ya da cumartesi alabilirim.. :)

Bizim verdiğimizde araya 9 gün bayram tatili girmişti ama yinede çok gecikti

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
bende t11 vardı önceden hard brick yaptım oyun oynarken kapandı dedim anakart değşitirdiler yaklaşık 4-5 gun falan sürmüştü

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
bende t11 vardı önceden hard brick yaptım oyun oynarken kapandı dedim anakart değşitirdiler yaklaşık 4-5 gun falan sürmüştü
9 gün oldu hala ses yok onarım devam ediyormuşcihazı 5 gün önce aldım anakartı değiştirmişler şuan eskisi gibi çalışıyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt