[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Fibbs55

Üye
abi 1 saat uğraştım ama 5800 ın installını xplore ile c.sys e atamıyorum not found felan diyitelefonu kapattıktan sonra rompatcherdaki şey kapanıyor açmadan kopyalanmıyormuş . yazına eklersen sevinirim

Karalama45

Karalama45

Üye
Adamsın anılbaran

toprak00

toprak00

Üye
pelı sys / bin konumuna nasıl atıyoz.

toprak00

toprak00

Üye
pekı nasıl oluyo o ..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
taşıyacağın dosya zipin içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve seçenekler > çıkar de ve hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç, eğer C: kök dizinini seçer seçmez dosyayı kök dizine atıyorsa, attığı yerden sys klasörüne oradandan da bin klasörüne taşıyabilirsin..

Not: Eğer sys klasörü açılmıyorsa x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumu görülecektir..

YİYMAZ

YİYMAZ

Üye
installserver.exe xplore programıu c/sys/ açılmıyor :(

toprak00

toprak00

Üye
saol emre kardeşim :)

bytako

Üye
arkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar installserver.exe burdan bldum ındırdım ama bu sys.bin klasörüne nasıl atıcam ?son adımda takıldım arkaşlar yardımcı olun lütfen bu bin klasörune o dosyayı nasıl taşıcaz ??
taşıyacağın dosya zip içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve dosyayı işaretleyip seçeneklerden çıkar de, hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç, eğer C:/ kök dizinini seçer seçmez oraya çıkarıyorsa C:/ kök dizininden sys klasörüne ordan da bin klasörüne taşıyabilirsin..

dosya zip dışında ise taşı veya kopyala seçenekleriyle aynı işlemi yapabilirsin.

x-plore türkçe değilse sırayla menu> tools> configuration tuşla ve açılan sayfada öncelikle üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağıya doğru inip language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla..

Eğer sys/bin klasörü görünmüyorsa rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et..

Akşam akşam destan yazdım la :D

toprak00

toprak00

Üye
x-plore dosyasıni indir onu da forum da indirirsn
al link e tikla x-plore indirsn

serkan6755

Üye
uğrası için tesekkürler dediğin maddeleri sırasıyla yaptım fakat 8. maddeyi anlamadım zip dosyasını ve x plore yi tele mi atacağız atacaksak nasıl 5800 için uygun olan dosyayı tasıyacağız anlamadım yahu :D 8. maddeyi açıklarsan cok sevinirim şimdiden sağolasınn :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
uğrası için tesekkürler dediğin maddeleri sırasıyla yaptım fakat 8. maddeyi anlamadım zip dosyasını ve x plore yi tele mi atacağız atacaksak nasıl 5800 için uygun olan dosyayı tasıyacağız anlamadım yahu :D 8. maddeyi açıklarsan cok sevinirim şimdiden sağolasınn :D
installservers_pack.zip dosyasını telefonuna indirip x-plore yardımıyla zip dosyasını açacaksın, içinden telefonun işletim sistemine uygun olan install exe dosyasını yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna atacaksın... telefonunu yeniden başlat işlem tamamdır..

yapamadığın yerde mesaj at yardımcı olurum..

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
c6 01 de sys var bin yok içinde boş :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c6 01 de sys var bin yok içinde boş :)
Enes ciğim x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher dan open4all yamasını aktif edip x-plore ile tekrar bak bakalım sys/bin klasörü gelmiş mi :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
rompatherı açıyorum sys/bin/patches.dll gibi bişey no fount diyo abi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatherı açıyorum sys/bin/patches.dll gibi bişey no fount diyo abi
senin patches klasörü yok beklemede kal

zip dosyasını indirip x-plore ile aç ve içindeki klasörü C:/ kök dizinine at, muhtemelen düzelecektir..

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

gekommthier

gekommthier

Üye
yaptıım. Şimdi sınıyacam. Sağ olun

Üst Alt