arkadaslar dün turkcell iletişim merkezinden lumia 920 aldım ,telefonun sarjı yoktu gorevli orada sarja taktı ki telefon açılsın eski telefonumdaki numaraları cihazla lumia ya aktaribilelim diye ancak yarım saat sarjda kalmasına ragmen açılmadı görevli abi sen bunu evde iyice sarj et yarın getir aktaralım diye eve gönderdi ,2 saat kadar da evde sarjda kaldıktan sonra tlf açma tusuna bastıgımda nokia yazısı çıkıyor sonra bataryayı tek diş gösteren bir pil görüntüsü çıkıp açılmıyor . Telefonu değişik kablolarla sarj etmeyi denedim yok olmadı bilgisayardan sarj etmeyi denedim gene aynı ,ses kısma ve güç dügmesine basarak resetlemeyi denedim gene yok ,internetten baktım sıfırlama yapın diyor sarja takarken ses kısma dügmesine basarak takıyorsun bir ünlem işareti çıkıyor sonra tekrar ses açma kısma kombinasyonunu dedikleri gibi eksiksiz yaptım gene sonuç yok vaziyet telefonda bir arıza var bu telefonu geri iade edecegim direk değişim yaparlar mı servise mi yollarlar arkadaslar dün turkcell iletişim merkezinden lumia 920 aldım ,telefonun sarjı yoktu gorevli orada sarja taktı ki telefon açılsın eski telefonumdaki numaraları cihazla lumia ya aktaribilelim diye ancak yarım saat sarjda kalmasına ragmen açılmadı görevli abi sen bunu evde iyice sarj et yarın getir aktaralım diye eve gönderdi ,2 saat kadar da evde sarjda kaldıktan sonra tlf açma tusuna bastıgımda nokia yazısı çıkıyor sonra bataryayı tek diş gösteren bir pil görüntüsü çıkıp açılmıyor . Telefonu değişik kablolarla sarj etmeyi denedim yok olmadı bilgisayardan sarj etmeyi denedim gene aynı ,ses kısma ve güç dügmesine basarak resetlemeyi denedim gene yok ,internetten baktım sıfırlama yapın diyor sarja takarken ses kısma dügmesine basarak takıyorsun bir ünlem işareti çıkıyor sonra tekrar ses açma kısma kombinasyonunu dedikleri gibi eksiksiz yaptım gene sonuç yok vaziyet telefonda bir arıza var bu telefonu geri iade edecegim direk değişim yaparlar mı servise mi yollarlar arkadaslar dün turkcell iletişim merkezinden lumia 920 aldım ,telefonun sarjı yoktu gorevli orada sarja taktı ki telefon açılsın eski telefonumdaki numaraları cihazla lumia ya aktaribilelim diye ancak yarım saat sarjda kalmasına ragmen açılmadı görevli abi sen bunu evde iyice sarj et yarın getir aktaralım diye eve gönderdi ,2 saat kadar da evde sarjda kaldıktan sonra tlf açma tusuna bastıgımda nokia yazısı çıkıyor sonra bataryayı tek diş gösteren bir pil görüntüsü çıkıp açılmıyor . Telefonu değişik kablolarla sarj etmeyi denedim yok olmadı bilgisayardan sarj etmeyi denedim gene aynı ,ses kısma ve güç dügmesine basarak resetlemeyi denedim gene yok ,internetten baktım sıfırlama yapın diyor sarja takarken ses kısma dügmesine basarak takıyorsun bir ünlem işareti çıkıyor sonra tekrar ses açma kısma kombinasyonunu dedikleri gibi eksiksiz yaptım gene sonuç yok vaziyet telefonda bir arıza var bu telefonu geri iade edecegim direk değişim yaparlar mı servise mi yollarlar arkadaslar dün turkcell iletişim merkezinden lumia 920 aldım ,telefonun sarjı yoktu gorevli orada sarja taktı ki telefon açılsın eski telefonumdaki numaraları cihazla lumia ya aktaribilelim diye ancak yarım saat sarjda kalmasına ragmen açılmadı görevli abi sen bunu evde iyice sarj et yarın getir aktaralım diye eve gönderdi ,2 saat kadar da evde sarjda kaldıktan sonra tlf açma tusuna bastıgımda nokia yazısı çıkıyor sonra bataryayı tek diş gösteren bir pil görüntüsü çıkıp açılmıyor . Telefonu değişik kablolarla sarj etmeyi denedim yok olmadı bilgisayardan sarj etmeyi denedim gene aynı ,ses kısma ve güç dügmesine basarak resetlemeyi denedim gene yok ,internetten baktım sıfırlama yapın diyor sarja takarken ses kısma dügmesine basarak takıyorsun bir ünlem işareti çıkıyor sonra tekrar ses açma kısma kombinasyonunu dedikleri gibi eksiksiz yaptım gene sonuç yok vaziyet telefonda bir arıza var bu telefonu geri iade edecegim direk değişim yaparlar mı servise mi yollarlar sizce ?arkadaslar kusura bakmayın nokia 5800 dan yazıyorum maalesef aynı mesajı 3 defa eklemiş düzenle secenegi de tlf da çalışmıyor düzeltemedim