O tarz oyunlara bütün gün zırt pırt girersen ki girersinyeni bi oyun lords and knights.. interneti çok sömürüyo mu500 mb dayanır mı yani(indirme diiil) aylık oynama felan...
Günde ortalama 100 mb'a yaklaşık bir değer de sömürüyor interneti. Ya da en azından benim şu ana kadar oynadığım o tarz tüm oyunlar öyleydi
Ben sana öyle diyeyim 
günde 100mb az deilO tarz oyunlara bütün gün zırt pırt girersen ki girersinGünde ortalama 100 mb'a yaklaşık bir değer de sömürüyor interneti. Ya da en azından benim şu ana kadar oynadığım o tarz tüm oyunlar öyleydi
Ben sana öyle diyeyim
![]()

sadece amber güncellemesiyle çalışabilen bir uygulamayı rahatlıkla açıyorsan ozaman amber güncellemesine sahipsindir yani sıkıntı yok. ekstra+bilgi de bir sistwem hatası olabilir.arkadaşlar bugün telefonu yedekledikten sonra sıfırladım.bütün uygulama ve ayarları güncelledim fakat ekstralar+bilgi kısmına girdiğim zaman daha önce lumia amber yazıyordu suanda yazmıyor.telefon güncellemesi kısmından güncellemeri kontrol ettiğimde telefongüncel diyor.microsoft hesabımıda girdim fakat neden böyle bilgisi olan varmı ??
arkadaşlar güncellemeleri kontrol etmek için sysapp pusheri kullanıyorum ama bu aralar canımı sıkmaya başladı eski güncellemeleri gösteriyor birde Türkçe dil desteği yok. Lumia pusher var alternatif ama ondada kararsız kaldım hangisi daha kullanışlı sizce?
şimdilik aklıma sadece nokia pro camera geliyor. onuda yüklemesini bilmen lazım. ha eğer uğraşmak istemiyorsan da mağazadan bazı uygulamalara bak.açıklamalarında amber ile çalışabildiğini yazarlar.peki sadece amberle açılan bi uygulama söylermisinz deneyim ?
ben bu uygulamayı kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepsiburada.com,hizlial.com,teknosa.com.tr,bimkes.com.trArkadaşlar Lumia 920 Ac-16 şarj aleti nereden bulabilirm kutudan çıkan orjinalini?
öyle şeylere gerek yok sen lumia pushera girdiğinde sistem kısmındaki tüm herşeyi güncelle sorun çözülür daha sorna ekstra bilgiye gir kontrol et dene bir görürsünlumia pusher indirdim bakalım Türkçe dil desteğide var