Lg G3, Sekiz Çekirdekli Odin Yonga Seti Ile Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg G3, Sekiz Çekirdekli Odin Yonga Seti Ile Gelebilir
Akıllı telefon pazarında son dönemde yıldızı parlayan firmalardan bir tanesi de LG oldu. Samsung gibi Güney Kore kökenli olan firma bir çok farklı akıllı telefon ile 2013′de dikkat çekmesini bildi. Firmanın en ilgi çeken akıllı telefonu ise geçtiğimiz haftalarda satışa sunduğu amiral gemisi modeli LG G2 oldu.

LG G2′nin ardından gözler firmanın yeni amiral gemisine çevrilmiş durumda. LG G3 adı ile geleceği iddia edilen akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye de başladı.

LG’nin kendi yonga seti Odin üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor. Bu yeni yonga seti hem dört hem de sekiz çekirdekli versiyon olarak gelecek ve sekiz çekirdekli versiyonu LG G3′de kullanılacak.

ARM’ın big.LITTLE teknolojisini kullanacak olan sekiz çekirdekli işlemci içeren Odin yonga seti 2.2Ghz dört çekirdekli Cortex-A15 ve 1.7Ghz dört çekirdekli Cortex-A7 işlemci ile gelecek. Ayrıca yonga seti ile ilgili bir diğer iddia da Mali-T604/T624 ya da T720/T760 grafik işlemci ile geleceği şeklinde.

LG G2 hatırlanacağı üzere Ağustos’da tanıtılmış ve Eylül’de satışa sunulmuştu. Bu sebeple de yeni modelin yaz aylarında tanıtılması bekleniyor.

LG G3, sekiz çekirdekli Odin yonga seti ile gelebilir

Invoke

Invoke

Üye
4+4 mü yani?

tarık_07

Üye
En iyisi orta segment bi cihazla devam etmek. Yoksa amiral gemiden, amiral gemiye atlamak şart olacak. :-)

boran9999

boran9999

Üye
En azından Samsung'un Galaxy S5 inden 1 adım önünde olması gerekiyorki satabilsin az gerisinde yada aynı değerlerdeki bir cihazla satış yapma olasılınızın olmadığınında farkına varmıştır LG

Peocawe

Peocawe

Üye
iyice saçmaladılar ya. rekabet yüzünden çoğu insan yetişemiyor bunlara.

eskiden ne güzel bi telefon alırdın en az 2 yıl piyasanın kralı olurdu. Şimdi 5 ayda modası geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve LimePie
PriZm

PriZm

Üye
Teknoloji artık hızlı gelişiyor.Artık bunlara yetişmek imkansız.Karşı çıkmak yerine alışmaya başlamak daha iyi olur diye düşünüyorum.Çünkü bir işe yaramıyor..

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Peocawe
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kesin bir bilgi değil bekleyip göreceğiz qualcomm ile devam edebilirler bakalım...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adamın siniri bozuluyor yahu.
Cihaz alıyoruz son sistem , 5 ay sonra yenisi ...
Çok saçma...

fk555897

fk555897

Üye
Qualcomm'dan başka bir şirket ile çalışacaksa da kullandığı firmaya program ve oyun üreticilerinin desteğinin iyi olması gerekiyor. Yoksa yine bir işe yaramaz.

LimePie

LimePie

Üye
nereye gidiyor bu teknoloji böyle insan yetişmekte zorlanıyor o kadar zengin değilizki her çıkanı alalım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Her yeni çıkan cihazı almak zorunda değilsiniz dostlarım. Şu anki cihazınız yetiyorsa sizin için en iyi cihaz odur.

Invoke

Invoke

Üye
nereye gidiyor bu teknoloji böyle insan yetişmekte zorlanıyor o kadar zengin değilizki her çıkanı alalım

Evet o kadar zengin değiliz ki o yüzden her yeni çıkanı da almaya çalışmaya lüzum yok. Teknolojiye yetişme gibi bir derdiniz neden var, bilmiyorum ki. (Senin için demiyorum Limepie =P :D ) Zaten siz en üst seviyeyi aldığınız daha üstü hazırdır, sadece satışta değildir. Siz onu aldıktan sonra yenisini satışa sunarlar... Aslında hiç bir zaman en iyi cihaza sahip olamazsınız . =P
Ben hala 512mb rami olan bir cihaz kullanıyorum. Bunlara gerenk yok =P :D

• Beğen
Tepkiler: LimePie ve GuiTaRisT111
LimePie

LimePie

Üye
yok o dediğim lafın gelişi sürekli telefon çıkarmalarına diyorum

Üst Alt