Samsung Galaxy J8+, Snapdragon 625 ile Geekbench'te Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J8+, Snapdragon 625 ile Geekbench'te Göründü

Samsung Galaxy J8 yeniden Geekbench üzerinde ortaya çıktı ancak bu sefer farklı bir versiyon ve farklı bir yonga seti ile geldi. Samsung Galaxy J8, birkaç hafta önce Exynos 7870 yonga seti ve SM-J800FN model numarası ile ortaya çıkmıştı, şimdi ise yine Geekbench üzerinde Snapdragon 625 yonga seti ve SM-J805G model numarasına sahip versiyonu ile karşımıza çıktı.

Bu seferki versiyon, biraz daha hızlı yonga seti ve daha fazla bellek ile bir “Plus” modeli yani Galaxy J8 + olabilir. Bu arada akıllı telefonun her iki versiyonu da Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile çalışıyor.

Bugün Geekbench üzerinde ortaya çıkan SM-J805G model numarasına sahip cihazda 4GB RAM bulunuyor, daha önce ortaya çıkan SM-J800FN versiyonunda ise 3GB RAM bulunuyordu. Her iki cihaz da Octa-Core Cortex-A53 işlemciye sahip yonga seti ile geliyor ancak Galaxy J8'in 1.6 gHz hızında, Galaxy J8+'ın ise 1.8 gHz hızında işlemciye sahip olduğu görülüyor.

Yine de iki cihazın performansı, enteresan bir şekilde aynı görünüyor;



Bellek özelliklerinin ciddi bir şekilde farklı olması nedeni ile iki cihaz arasındaki fiyat farkının da bariz bir şekilde artacağı düşünülüyor. Snapdragon yonga setine sahip farklı bir Plus versiyonun olup olmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bu arada, FN versiyonu muhtemelen Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da mevcut olacakken, G versiyonu büyük olasılıkla Güney Amerika'da ve Asya'nın bazı bölgelerinde satışa sunulacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt