Kanuni_1520
Üye
Bunu taktırınca ekranda çok belli olmaz diymi?speck veya t tec tavsiye ederim
Bunu taktırınca ekranda çok belli olmaz diymi?speck veya t tec tavsiye ederim
neredeyse hiç bide takan yere bağlıBunu taktırınca ekranda çok belli olmaz diymi?

Ben 14 liraya almıştım iyiydi misal . Ama tabiki daha iyileri var. Misal cam filmlerhayır öyle düşünmüyorum ama genelde 20 tl altı olan ekran koruyucular çok çabuk çiziliyor ve iz aşırı derecede fazla kalıyor
S3 1 senedir jelatinsiz vb şeyler takmaya kullandım sadece ışıkta bakınca çizik görünüyor ama ekranda bişi yok bunlar cizikmi? Ben çözemedim nasıl çizik olduklarini

Öncelikle hayırlı olsun. Koruyucu takıp takmamak sizile ilgili takacaksanız bile oldukca kalitelisini bulmak lazım varsa Samsung Patentli'sini bulup kullanmak lazım çünki; Kalitesiz koruyucular dokunmakit ekran üzerinde tepki sorunu oluşturuyor Cihazınızı %100 performansla kullanmak istiyorsanız koruyucu kullanmamakta yarar var. Ben kullanmıyorum![]()

ısınma bütün cihazlarda var sende sorun yok yaniİşin aslı bende kullanmak istemiyorum S3 te bi sorun olmadı kılcak çizik dışında. İlk başta satmayı düşünmüştüm S3 ve telefoncu o çizikler hakkında birşey demedi.
Bu arada telefon güzel hoşuma gitti.
5s almadığım için pişman olmadım tam tersine çok mennumum sizler sayesinde
Ama biraz ısınma oluyor kamera taraflarında bu bütün cihazlardamı var sadece benimkindemi?
Cihazda kasma yok batarya performansı olarak S3 ten daha iyi.
Teşekkür ederim hepinize
Sanırım takmicam

katılıyorum ancak benim gibi telefon üzerinden auto cad ve ya solidworks gibi yazılımlarla kullanıcaksanız s pen çok büyük rol oynuyor mesela siz farketmiyorsunuz ancak s pen 1 - 2 hafta sonra kayma ve algılama sorunu yaratabiliyor (Bu Sözü Note 2 için söylüyorum belki note 3 de iyileştirmeler yapılmış olabilir)Bana sorarsan alman çok iyi olur. Ekranda çizik olmaması gibi bi şansın yok. Her türlü o çizikler olucak. Ki telefonun yüz üstü yere düşer se bir yerden hasar yiyip kırılmayadabilir. Jelatini çıkardığında o hasar geçmiş olur ki başıma geldi. Turkcell'den almanı tavsiye ederim 20 liraya son kalite aldım ben ve hiç hissetmiyorsun. Göremezsin var mı yok mu yani. Dokunmatiktede sorun yapmaz s-pen'dede 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Ve ısınma sorunu var..![]()
katılıyorum ancak benim gibi telefon üzerinden auto cad ve ya solidworks gibi yazılımlarla kullanıcaksanız s pen çok büyük rol oynuyor mesela siz farketmiyorsunuz ancak s pen 1 - 2 hafta sonra kayma ve algılama sorunu yaratabiliyor (Bu Sözü Note 2 için söylüyorum belki note 3 de iyileştirmeler yapılmış olabilir)