Note 3 Aldım Ekranla Ilgili Ufak Bi Soru

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
almalısın şeffaf bi jelatin c6-01de 1yıldır birşey yok ama note3ü bilemem değerli telefon sonuçta takmalısın

sefasahin34

Üye
Şu koruyucu film kadar saçma birşey yok bence. S3 telefonumu 1 yıldır kılıf vb şeyler olmadan kullanıyorum.Aha gitti dediğim şekilde düşmelerde oldu.cebimde anahtarla taşıdığımda.Ama gelin görünki tek bir çizik yok.Hadi onu geçtim bazı filmler ekran kalitesini ciddi derecede düşürüyor.

Türe

Türe

Üye
hayır öyle düşünmüyorum ama genelde 20 tl altı olan ekran koruyucular çok çabuk çiziliyor ve iz aşırı derecede fazla kalıyor
Ben 14 liraya almıştım iyiydi misal . Ama tabiki daha iyileri var. Misal cam filmler

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
oznkrts

oznkrts

Üye
Ben takıyorum ya ne kadarda olsa insanın içi rahat etmiyor :D

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
S3 1 senedir jelatinsiz vb şeyler takmaya kullandım sadece ışıkta bakınca çizik görünüyor ama ekranda bişi yok bunlar cizikmi? Ben çözemedim nasıl çizik olduklarini

oznkrts

oznkrts

Üye
S3 1 senedir jelatinsiz vb şeyler takmaya kullandım sadece ışıkta bakınca çizik görünüyor ama ekranda bişi yok bunlar cizikmi? Ben çözemedim nasıl çizik olduklarini

Kılcak çizik diyolar işde onlaradda s3 de kolay kolay olmaması lazım

Prof İterol

Prof İterol

Üye
Bak İlerde Satarsın Ekranda Çizik var dersin fiyatını aşağı çekmek zorunda kalırsın
gorilla ya güvenme

boran9999

boran9999

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Koruyucu takıp takmamak sizile ilgili takacaksanız bile oldukca kalitelisini bulmak lazım varsa Samsung Patentli'sini bulup kullanmak lazım çünki; Kalitesiz koruyucular dokunmakit ekran üzerinde tepki sorunu oluşturuyor Cihazınızı %100 performansla kullanmak istiyorsanız koruyucu kullanmamakta yarar var. Ben kullanmıyorum :)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun. Koruyucu takıp takmamak sizile ilgili takacaksanız bile oldukca kalitelisini bulmak lazım varsa Samsung Patentli'sini bulup kullanmak lazım çünki; Kalitesiz koruyucular dokunmakit ekran üzerinde tepki sorunu oluşturuyor Cihazınızı %100 performansla kullanmak istiyorsanız koruyucu kullanmamakta yarar var. Ben kullanmıyorum :)

İşin aslı bende kullanmak istemiyorum S3 te bi sorun olmadı kılcak çizik dışında. İlk başta satmayı düşünmüştüm S3 ve telefoncu o çizikler hakkında birşey demedi.

Bu arada telefon güzel hoşuma gitti.
5s almadığım için pişman olmadım tam tersine çok mennumum sizler sayesinde :)
Ama biraz ısınma oluyor kamera taraflarında bu bütün cihazlardamı var sadece benimkindemi?
Cihazda kasma yok batarya performansı olarak S3 ten daha iyi.

Teşekkür ederim hepinize

Sanırım takmicam

enterneoll

enterneoll

Üye
İşin aslı bende kullanmak istemiyorum S3 te bi sorun olmadı kılcak çizik dışında. İlk başta satmayı düşünmüştüm S3 ve telefoncu o çizikler hakkında birşey demedi.

Bu arada telefon güzel hoşuma gitti.
5s almadığım için pişman olmadım tam tersine çok mennumum sizler sayesinde :)
Ama biraz ısınma oluyor kamera taraflarında bu bütün cihazlardamı var sadece benimkindemi?
Cihazda kasma yok batarya performansı olarak S3 ten daha iyi.

Teşekkür ederim hepinize

Sanırım takmicam
ısınma bütün cihazlarda var sende sorun yok yani :)

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hepinize.

Bu forum da ki insanlar bi başka :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
mat kullanırsanız çözünürlük düşer fazlasıyla hemde şeffaf alın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben Note 2 de kullanmadım çünkü s pen kalitesini ve yazı yazmayı zorlaştırıyor ve ekranda 0.2 mm uzak bastığı için zamanlar kayma olabiliyor
yok benim için s pen önemli değil diyorsanız takın ama sert olanlar var aşırı esnek olan jelatinler var silikon gibi onları denemeyin bile s pen kullanırken zamanlar koruyucuda çukur ver yumru bırakıyor

kralbendenf

kralbendenf

Üye
Bana sorarsan alman çok iyi olur. Ekranda çizik olmaması gibi bi şansın yok. Her türlü o çizikler olucak. Ki telefonun yüz üstü yere düşer se bir yerden hasar yiyip kırılmayadabilir. Jelatini çıkardığında o hasar geçmiş olur ki başıma geldi. Turkcell'den almanı tavsiye ederim 20 liraya son kalite aldım ben ve hiç hissetmiyorsun. Göremezsin var mı yok mu yani. Dokunmatiktede sorun yapmaz s-pen'dede 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Ve ısınma sorunu var.. :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bana sorarsan alman çok iyi olur. Ekranda çizik olmaması gibi bi şansın yok. Her türlü o çizikler olucak. Ki telefonun yüz üstü yere düşer se bir yerden hasar yiyip kırılmayadabilir. Jelatini çıkardığında o hasar geçmiş olur ki başıma geldi. Turkcell'den almanı tavsiye ederim 20 liraya son kalite aldım ben ve hiç hissetmiyorsun. Göremezsin var mı yok mu yani. Dokunmatiktede sorun yapmaz s-pen'dede 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum. Ve ısınma sorunu var.. :(
katılıyorum ancak benim gibi telefon üzerinden auto cad ve ya solidworks gibi yazılımlarla kullanıcaksanız s pen çok büyük rol oynuyor mesela siz farketmiyorsunuz ancak s pen 1 - 2 hafta sonra kayma ve algılama sorunu yaratabiliyor (Bu Sözü Note 2 için söylüyorum belki note 3 de iyileştirmeler yapılmış olabilir)

kralbendenf

kralbendenf

Üye
katılıyorum ancak benim gibi telefon üzerinden auto cad ve ya solidworks gibi yazılımlarla kullanıcaksanız s pen çok büyük rol oynuyor mesela siz farketmiyorsunuz ancak s pen 1 - 2 hafta sonra kayma ve algılama sorunu yaratabiliyor (Bu Sözü Note 2 için söylüyorum belki note 3 de iyileştirmeler yapılmış olabilir)

Ben s-pen'i pek kullanmıyorum tabi arada sırada zevkli olduğu için resim falan çiziyorum o kadar genelde işim yok ama işi olanlar için iyi bir uyarı kesinlikle..

Üst Alt