papakudioflu
Emekli Yönetici
5MP'lik çekim. 20MP DNG formatını ne benim bilgisayar açtı ne de siteye yükleyebildim.VAŞŞŞŞŞŞ.![]()

5MP'lik çekim. 20MP DNG formatını ne benim bilgisayar açtı ne de siteye yükleyebildim.VAŞŞŞŞŞŞ.![]()

Bence sen kalibrasyon yqp hocam.arkadaşlar sabah çektiğim şarjım 4 olduğunda bitiyor ne yapabilirim sadece wifi ve bir önceki sayfada attığım ss'daki uygulamalar açık akşama kadar mesaj yazarım bir türlü yetmiyor GDR3 beta'yı kaldırdım hala aynı biri bana önersin bir şeyler
Bence sen kalibrasyon yqp hocam.
size zahmet bana bir link falan verebilir misiniz ? Malum mobilim şarjım çok az araştırmaya kalksam şarj bitecekBenim bu forumdan öğrendiğim kadarı ile, telefonun ilk kurulumunun ardından (bu sistemi baştan aşağı yenileyen bir güncelleme de olabilir) mutlaka şarj kalibrasyonu gerekiyor. Kalibrasyondan sonra bile bir iki hafta sonra pil kendi kendine düzene giriyor ve daha uzun dayanma sürelerine ulaşıyor.

maaşallah de920yi bugün düşürdüm. İki basamak merdivenden yuvarlandı çat çat diye. Sonuç sapasağlam.
920'den bahsediyoruz aya gitmiş merdiven kesmez onu920yi bugün düşürdüm. İki basamak merdivenden yuvarlandı çat çat diye. Sonuç sapasağlam.
920yi bugün düşürdüm. İki basamak merdivenden yuvarlandı çat çat diye. Sonuç sapasağlam.

sana ulaşmıycak bimeksden sen gidip alacaksıtelefonunu bul Bi araYa beyler size bir fikir danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazımı 31.10.2013 bimeks aracılıyla servise yolladım. 14.11.2013 te işlemleri bitirilip kargoya verilmiş. Ama bana hala ulaşmadı. Ayrıca Çok yakınınım Ankara'ya 7 gün de gelmemesi gibi bir durum söz konusu bile değil. Nolmuştur telefonuma yanlış adrese felan mı verdiler? Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
haklısın abi maşallah valla korktuğum başıma gelmedi iyi kideli gibi sömürüyor bataryayı.sıkıldım bu ne ya
maaşallah de
teşekküler Gökçen abi..geçmiş olsun kardeşim![]()
doğru ama ekranın üstüne düşünce insanın içi cız ediyor valla920'den bahsediyoruz aya gitmiş merdiven kesmez onu
Onu bende biliyorum Bimeks hala serviste diyor imei üzerinden sorgulatınca 14.11.2013 kargoya verilmiş diyor.sana ulaşmıycak bimeksden sen gidip alacaksıtelefonunu bul Bi ara
abartmıyorum 820'yı 8 defa ekranının üstüne düşürdüm bir keresinde bile ne kapandı nede abuk subuk haraketler ,hatalar verdi valla.haklısın abi maşallah valla korktuğum başıma gelmedi iyi ki
teşekküler Gökçen abi..
doğru ama ekranın üstüne düşünce insanın içi cız ediyor valla