İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
galiba bir defa ayarladığın ayarları kilitliyorsunuz ikidebir bozulmasını engel oluyor çok resim çekenler için güzel bir özellik
En yakın bu anlamı çağrıştırıyor.

efeler12

efeler12

Üye
hayır kilit ekranında foto çekme sanırım

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Belki de dikey yada yatay foto çekme kilididir....tamam en azından denedim...:)

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Şuda olabilir o kilit sayesinde belirli ayarlar korunuyordur...orneğin ISO parlaklık gibi ayarları yaptın diyelim.odaklanıp foto çekerken elin yanlışlıkla diğer tuşlara değmesin diye koruma amaçlı olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi bu alkış" tebrikler bildin" alkışı mı yoksa "yaratıcılığına hayran kaldım" alkışı mı? :)
"tebrikler bildin" alkışı. :)

ciddi omu pek kullanılır mı bilinmez niye gerek duymuşlar ona ya daha güzel bir şey düşünülebilirdi bence

ilk bakışta basit bişeymiş gibi gelebilir. Ama telefon cebinizdeyken kamera tuşuna basılı tutunca önce kilit ekranını ardından da kamera uygulamasını açıyordu. Bu işlemi kısaltmışlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
"tebrikler bildin" alkışı. :)

ilk bakışta basit bişeymiş gibi gelebilir. Ama telefon cebinizdeyken kamera tuşuna basılı tutunca önce kilit ekranını ardından da kamera uygulamasını açıyordu. Bu işlemi kısaltmışlar.
ben demin denedim ancak dediğiniz sorun yok şuan normal kamerada (nokia camerada da denedim) ve kilitli ikende denedim (fotograf ayarlarını girince 1 ve 3 kısım tikli sadece ) sorunsuz direk açıyor, siz bu konu hakkında bir açıklama okudunuz mu yoksa sizin düşünceniz mi bu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben demin denedim ancak dediğiniz sorun yok şuan normal kamerada (nokia camerada da denedim) ve kilitli ikende denedim (fotograf ayarlarını girince 1 ve 3 kısım tikli sadece ) sorunsuz direk açıyor, siz bu konu hakkında bir açıklama okudunuz mu yoksa sizin düşünceniz mi bu
adam elinde 1520yi deniyor şu an :ah

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
4MaGuS

4MaGuS

Üye
adam elinde 1520yi deniyor şu an :ah
ali abinin ne demek istediğini tam anlamadınız galiba telefon kilitli iken kamera tuşuna basınca sorun oluyordu önce kilit ekranı gelip daha sonra kamera açılıyor diyor bende onu denedim bende öyle olmuyor yani ayaları değiştiripte yaptım yine sorun yok kamera direk geliyor

respection123

Üye
ali abinin ne demek istediğini tam anlamadınız galiba telefon kilitli iken kamera tuşuna basınca sorun oluyordu önce kilit ekranı gelip daha sonra kamera açılıyor diyor bende onu denedim bende öyle olmuyor yani ayaları değiştiripte yaptım yine sorun yok kamera direk geliyor
Kamera Direk gelmiyor :) Telefon Kilitliyken Kamera tusuna 2 sn bastıgımızda Önce Siyah ekran sonra yükleniyor yazısı ondan sonra yavas yavas kamera açılıyor.Ali kemal abinin Önce kilit ekranı açılıyor sonra kamera demesi bu işte :)

YkPkY

YkPkY

Üye
1520 mi.vay anaaam vaay

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:no: 1520 daha gelmedi :)
TRye bize gelmedi ama Ali abinin elinde var şu an taze taze :)

tamam sen gelen özelliği değil Ali abinin yaptığı yorumu eleştirmişsin anladım şimdi :)

respection123

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kamera Direk gelmiyor :) Telefon Kilitliyken Kamera tusuna 2 sn bastıgımızda Önce Siyah ekran sonra yükleniyor yazısı ondan sonra yavas yavas kamera açılıyor.Ali kemal abinin Önce kilit ekranı açılıyor sonra kamera demesi bu işte :)
evet dediğin gibi önce siyah geliyor sonra kamera geliyor ama bence ayarları kilitleme gibi bir özellik gelsseydi daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum
TRye bize gelmedi ama Ali abinin elinde var şu an taze taze :)

tamam sen gelen özelliği değil Ali abinin yaptığı yorumu eleştirmişsin anladım şimdi :)
ben kimseyi eleştirmiyorum ali abi beni az çok tanıyor zaten ben sadece gelen özellikler ney onu anlamaya çalışıyorum

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar fiddler 'in ayarlarının yazdığı bir konu vardi. 20 dk dır onu arıyorum ama bulamadım. Forumun arama sisteminde mi sorun var konu mu kalktı bilmiyorum. BAna konuyu bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

Üst Alt