Call Of Duty Ghost Indiriyorum (ilk Mesaja Oyunlar Eklendi :pro:)

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
dediğin gibi ekran kartı sorun olur büyük ihtimal
ben sırayla oynamayom hangisi varsa elimde :D black op 1i oynamadım ama 2yi oynuyom :D

walla ağlicam kendimi tutamıyorum :agla2:
ben sırayla oynamayom hangisi varsa elimde :D black op 1i oynamadım ama 2yi oynuyom :D
badaaaaa :D
badaaaaa :D

ya bendede black ops 2 var ama hata falan alıyorum bakarmısın

Call Of Duty Black Ops 2 Yardım Arkadaşlar !!!!

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-

delimatkap

delimatkap

Üye
benim arkadaşta nvdia ekran kartı vaar oyun kasıyo onda da aynı durum var :)

dx olayı ekran kartlarını bitirdi bende asus gtx 650 ti boots 2gb 192 bit dx11 ekran kartını almayı düşünüyorum günümüzdeki çoğu oyunu ultra-high arası oynatır 2-3 sene idare edicem artık :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ben de 4500 var çok dandik ama idare ediyoz :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
delimatkap

delimatkap

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
İzlemediysen izle panpa.

Ek: hee tamam dur :DPredators?Oblivion?

• Beğen
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Az önce Battlefield 4'ün gameplay videosunu 1080p ile izledim ağzım açık kaldı ya. Mükemmel.. :yuruŞu anda Battlefield 3'ü almış bulunmaktayım. :D Yükleyip deneyelim bakalım. :pc:

• Beğen
istisna97

istisna97

Üye
Neden indirmiyorsun @~Crusher~

• Beğen
~Crusher~

~Crusher~

Üye
13.5 gb için oyun almak daha kolay geliyor. :D Öyle diyelim. Genelde daha düşük boyutlu oyunları indiririm. 50 GB den sonra net hızı düşüyor bide ondan sonra baya indiriyorum. :DYa oyunu yükledim girdim oyuna trende başlıyoruz bomba koyuyor adam camdan atlıyoz geçiyoz karşıya adam ateş ediyo aşağı düşerken bi yerden tutunuyoruz ondan sonra ne yapıcaz yardım eder misiniz? Zıplıyorum ama tutamıyor yukarıda? @s.ileli

• Beğen
s.ileli

s.ileli

Üye
13.5 gb için oyun almak daha kolay geliyor. :D Öyle diyelim. Genelde daha düşük boyutlu oyunları indiririm. 50 GB den sonra net hızı düşüyor bide ondan sonra baya indiriyorum. :DYa oyunu yükledim girdim oyuna trende başlıyoruz bomba koyuyor adam camdan atlıyoz geçiyoz karşıya adam ateş ediyo aşağı düşerken bi yerden tutunuyoruz ondan sonra ne yapıcaz yardım eder misiniz? Zıplıyorum ama tutamıyor yukarıda? @s.ileli
Space ile yukari tirmaniyorsun saga sola degil yani trenin b ustune tirmaniyorsun tirmsndiktan sonra sola dogru gidiyorsun tekrar trenin icine giriyorsun

• Beğen

Üst Alt