Call Of Duty Ghost Indiriyorum (ilk Mesaja Oyunlar Eklendi :pro:)

Sponsorlu Bağlantılar

istisna97

istisna97

Üye
Program adı ne

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

-India-

-India-

Üye
ekran kartsız pcde call of duty ghosts oynamaya çalıştım oyun açılmadı bile..
bu arada oyun hakkında görüşlerini alabilirmiyiz (hikaye modu ile ilgili bilgi olmazsa hani şu nasıl öldü şu en sevdiğim karakter fln.)

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
yazıyo ya resimde :kop2: priform speccy :)
ekran kartsız pcde call of duty ghosts oynamaya çalıştım oyun açılmadı bile..
bu arada oyun hakkında görüşlerini alabilirmiyiz (hikaye modu ile ilgili bilgi olmazsa hani şu nasıl öldü şu en sevdiğim karakter fln.)
Oyun mükemmel bence özellikle ondan sonra black ops2ye geçince grafik anlamında farkı anlamış oldum :)
Oyun içerik olarak biraz kısa olsada kesinlikle devam edecektir bu bakımdan belki kısa olmasının özrü kapatılabilir ki oyun kısa olmasına rağmen 28 gb :D

• Beğen
Tepkiler: -India- ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
panpa napıyon =P

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
olum ben sana alıntı yap demedim mi :D internette takılıyom ya işsiz güçsüz :Dsen napan :D

:D yaptım panpa :Dautocad kötü geçti la çizemedim :D çizdim de çok iyi çizemedim neyse ama sınıfı geçmeye yeter finalde toparlarız =P bir gece bu kadar oluyor :D
2 soru vardı 1.yi yarım çizdim, yarım bile sayılmaz :( 2.yi yapıştırdım :pro:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
:D yaptım panpa :Dautocad kötü geçti la çizemedim :D çizdim de çok iyi çizemedim neyse ama sınıfı geçmeye yeter finalde toparlarız =P bir gece bu kadar oluyor :D
2 soru vardı 1.yi yarım çizdim, yarım bile sayılmaz :( 2.yi yapıştırdım :pro:
la k.bakma :( yapı kredi ile konuştuk biraz da :) finale kadar sağlam çalış :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
yok la ne kusuru :bleh:
borcun mu var panpa =P
hallederim :pro:
yok ya 35 lira daha limitim vardı kullanamıyodum :D meğer temasız kart özelliğimi neymiş :D onu iptal ettim :)ayın 20sinde babam para yollucak :D yol param bile yok okula gitcek :D amaAllah'tan okul yok bu hafta tatil :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
yok ya 35 lira daha limitim vardı kullanamıyodum :D meğer temasız kart özelliğimi neymiş :D onu iptal ettim :)ayın 20sinde babam para yollucak :D yol param bile yok okula gitcek :D amaAllah'tan okul yok bu hafta tatil :D

:Dniye okul yok la, 20sine 2gün var panpa yürü sen de:D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
şekilsin ya...

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
sen telefon falan aldın mı la ne var sende :D

Xperia Ray var panpa... Yeni değil 2.yılını tamamlamak üzere ama 2yıl boyunca bunu kullanmadım. Genel olarak kardeşimdeydi. =Pla bişi diyim mi ben hiç kullanmam normalde panpa lafını bir senle konuşurken kullanıyom. Suçlusu da sensin.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray var panpa... Yeni değil 2.yılını tamamlamak üzere ama 2yıl boyunca bunu kullanmadım. Genel olarak kardeşimdeydi. =Pla bişi diyim mi ben hiç kullanmam normalde panpa lafını bir senle konuşurken kullanıyom. Suçlusu da sensin.
:muha: panka kullan kullanma ne fark edecek :D ben kullanıyom idare eder bi laf :D benim e63 2buçuk yıllık bide ikinci el 5800XM var :D

Üst Alt