Şimdi idman birleştirme işlemine başladısorduk mu
sadece 28 gbcik 

biraz atıyo olabilirimNapalım yani benim desteklemiyor diye hava mı atıyonuz hava mı atıyonuzzz

2 günde bilgisayar 60gb üzeri internet kullandı
:
tabi yazarımOyun hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim.![]()

Şimdi idman birleştirme işlemine başladısadece 28 gbcik
kıskanma![]()

çok kıskanıyom![]()

Benim içinde oynabiraz atıyo olabilirim
nba2k14de indirdim ayrıyetten battlefeeild 4ü de indirdim2 günde bilgisayar 60gb üzeri internet kullandı
:
tabi yazarım![]()
aslında düşük veya orta grafikte açarda indirmeye üşeniyom vallaoyunu beceremiyom pekBenim içinde oynaaslında düşük veya orta grafikte açarda indirmeye üşeniyom valla
kafamı ağrıttı bi bölümü 15 defa denedim yapamadım 
Battlefield 4u oynadin mibiraz atıyo olabilirim
nba2k14de indirdim ayrıyetten battlefeeild 4ü de indirdim2 günde bilgisayar 60gb üzeri internet kullandı
:
tabi yazarım![]()
evet biraz oynadım o da güzel olmuş grafik falan ama onda da takıldımBattlefield 4u oynadin mi

Battlefield 3 konu itibari ile bence daha iyiydi hard olarak bitirdim oyunu grafikler vs cok guzel ama konu yetersiz kalmis benceevet biraz oynadım o da güzel olmuş grafik falan ama onda da takıldım![]()
vAllah o kadar pro değilim zaten bi bölüm bitirdim o yüzden konuyu tam çözemedim ama ilerleyen bölümlerde belki dediğin gibi hissederim belki de müthiş derim bilinmezBattlefield 3 konu itibari ile bence daha iyiydi hard olarak bitirdim oyunu grafikler vs cok guzel ama konu yetersiz kalmis bence

Call of thr duty modernware fare 3 ten sonra biraktim Battlefield 3 favorim tek gecerim kesinlikle tavsiye ederimvAllah o kadar pro değilim zaten bi bölüm bitirdim o yüzden konuyu tam çözemedim ama ilerleyen bölümlerde belki dediğin gibi hissederim belki de müthiş derim bilinmez![]()
battlefield 3ü denemedim dahaCall of thr duty modernware fare 3 ten sonra biraktim Battlefield 3 favorim tek gecerim kesinlikle tavsiye ederim
ama arkadaşım 4-5 saatte bitirdim dedi