Call Of Duty Black Ops 2 Yardım Arkadaşlar !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty Black Ops 2 Yardım Arkadaşlar !!!!
arkadaşlar cod black ops 2 yi torrent indirdim hiç bir sorun olmadı sorunsuz ve hatasız bir şekilde kurdum hiç bir hata ve sorun yoktu ama oyunu açtım ve
campaıgn ' ye tıklıyorum soru soruyor '' are you sure you want to launch campaıgn ''
diye bir soru soruyor yes diyorum ve steam açılıyor sonra steamda bunun yapmaya henüz yetkiniz yok diyor yarım lütfen arkadaşlar

Son düzenleme:

-India-

-India-

Üye

tam anlamadım ama sanırım şu siteden indirmişsin oyunu. giriş yapın diyordur belkide.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi

tam anlamadım ama sanırım şu siteden indirmişsin oyunu. giriş yapın diyordur belkide.

yok dostum o giriş yapma işini hallettim ve konuyu düzenledim şimdiki sorunumum ne olduğuna tekrar bi bakarmısın yardımcı olabilirmisin

-India-

-India-

Üye
biri şöyle birşeyler söylemiş

1. Sorun çıktığında "Tamam" deyip kapat ve tekrar aç. Bunu birkaç defa daha dene.
2. Oyun dosyalarını yedekle. Steam'i silip baştan kur. Yedeklediğin dosyaları Steam'a yükle. Çalıştırmayı dene.
3. Oyuna sağ tıklayıp Özellikleri seç. Yerel Dosyalar bölümünden "Oyunun içerik dosyalarını doğrula" seçeneğine tıkla. Doğrulama bittikten sonra tekrar dene.

bir dene istersen belki olur. steam dan hiç anlamadığım için yardım edemiyorum kusura bakma

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
biri şöyle birşeyler söylemiş

1. Sorun çıktığında "Tamam" deyip kapat ve tekrar aç. Bunu birkaç defa daha dene.
2. Oyun dosyalarını yedekle. Steam'i silip baştan kur. Yedeklediğin dosyaları Steam'a yükle. Çalıştırmayı dene.
3. Oyuna sağ tıklayıp Özellikleri seç. Yerel Dosyalar bölümünden "Oyunun içerik dosyalarını doğrula" seçeneğine tıkla. Doğrulama bittikten sonra tekrar dene.

bir dene istersen belki olur. steam dan hiç anlamadığım için yardım edemiyorum kusura bakma

dostum şu maddeyi anlayamadım

Uhops

Uhops

Üye
Cr@ck yaptın mı, veya başka cr@ck denedin mi?

ismail

ismail

Üye
ilkbaş steami kaldır. sonra mesaj olarak atacağım linktekileri indir.

Üst Alt