Telefon Tavsiyesi Sizc Hangisi (lumia, Htc)

Sponsorlu Bağlantılar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım kardeşim karar vericem inşallah şimdilik beklemedeyim :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim ayrıca ilgin icin :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Rica ederim ne demek :) Bence de beklemek en iyisi... Ben de telefonu değiştirmek istiyorum da ya ben alınca daha ucuza daha iyisi çıkarsa diye düşünüyorum :) Beklemek lazım.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
O zaman şöyle yapalım. Lumia haberlerini takip edip gelisme oldugunda burda paylasalım. Boylece hem biz hem baskaları faydalanmıs olur :cool:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
O zaman şöyle yapalım. Lumia haberlerini takip edip gelisme oldugunda burda paylasalım. Boylece hem biz hem baskaları faydalanmıs olur :cool:

Gelişme olunca zaten bizden önce paylaşılıyor :D Hem ana konu varken buraya kimse bakmaz ki :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Kararımı verdim sanırım. Kapakları değiştiği için ve 1 gb rame sahip olduğu için lumia 820 şimdilik en mantıklısı

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bence şimdi verme kararını. Hem daha ucuza daha iyisi varken (kamera hariç) neden Lumia 820 istiyorsun? Al Lumia 1320'ni paşa paşa kullan :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
1320 çıktı mı ki?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilmiyorum geldiginde fiyatı yüksek olur ya bütcem yetneyebilir :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Valla bilmiyorum geldiginde fiyatı yüksek olur ya bütcem yetneyebilir :D

Fiyatı 339 dolar... Çevirince 686 lira yapıyor. Vergilerle birlikte ben 950 - 1000 arası bir fiyat bekliyorum. Lumia 820 almaktansa bu daha mantıklı bence.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım artık kardeşim Allah nasip ederse artık :)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
emreli01

emreli01

Üye
Kararımı verdim sanırım. Kapakları değiştiği için ve 1 gb rame sahip olduğu için lumia 820 şimdilik en mantıklısı
Geçmişimde genelde nokia kullanıcısı olarak kesinlikle nokia alma diyorum hele heleki lumia serisine hiç bulaşma (yazılımsal olarak ) donanımsal olarak kamerasi sağlamlığı felan için alıyorum dersen laf edemem ama nokia dan android dünyasına geçince havuzdan okyanusa geçmiş gibi oldum benden sana tavsiye :)

Üst Alt