HTC X10 akıllı telefonun görseli ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC X10 akıllı telefonun görseli ve teknik özellikleri ortaya çıktı
HTC yakında X10 adındaki phablet modelini resmi olarak duyurdu.

HTC akıllı telefon pazarında bir türlü istediğini bulamayan ancak yinede mücadeleyi bırakmazken, 2016 sonlarında HTC Bolt / 10 Evo adındaki yeni phablet modeli ile dikkatleri üzerine çekmişti. Firma, yeni modellerini 2017'de de sunmaya devam edecek ve bunlardan bir tanesi de bir süredir hakkında bilgiler gelen HTC X10 adındaki yeni akıllı telefon olacak.



Bu yeni akıllı telefon firmanın daha önce sunduğu HTC One X9 adındaki cihazın halefi olarak gelirken, Rusya'da sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmıştı. Ayrıca geçtiğimi ay gelen bilgiler MediaTek Helio P10 yonga setinden güç alacağı ve ayrıca 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB sistem belleği ve 13MP arka kamera ile geleceği şeklindeydi.

Şimdi de akıllı telefonun görseli ortaya çıkarken, ayrıca teknik özellikler hakkında da daha detaylı bilgiler geldi.

Bu yeni bilgilere göre HTC X10 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun yonga seti de MediaTek Helio P10 olacak. 16.3MP arka kamera içerecek olan cihazın Selfie kamerası da 7.9MP olarak geliyor.

Görsele baktığımızda akıllı telefonun ön tarafında fiziksel Home butonuna yer verilmezken, arkada klasik HTC tasarımı dikkat çekiyor. Cihazın arkasında orta üst kısımda kamera bulunuyor ve kameranın yanında LED flaş ve altında da parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

HTC X10 akıllı telefonun görseli ve teknik özellikleri ortaya çıktı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hatice Hala Yaşıyomu :zong:
 


Üst Alt