ismail
Üye
la ben kaçtım hadi black ops 2yi bitirmek istiyomhee biliyom![]()

la ben kaçtım hadi black ops 2yi bitirmek istiyomhee biliyom![]()

la ben kaçtım hadi black ops 2yi bitirmek istiyom![]()

Bende grafik konusunda sana katılıyorum ve Battlefield 3 üzerine tanımamBad Company 2'de bitti. Sanki biraz kısa sürdü gibi geldi bana. Battlefield beni büyüledi resmen Call of Duty'ye göre grafikleri baya güzel. Özellikle duvarların yıkılması filan baya hoşuma gitti.![]()
can sıkıntısı![]()
call of duty kaça göre acabaBad Company 2'de bitti. Sanki biraz kısa sürdü gibi geldi bana. Battlefield beni büyüledi resmen Call of Duty'ye göre grafikleri baya güzel. Özellikle duvarların yıkılması filan baya hoşuma gitti.![]()
battle 4 ve call of ghost oynadım açık olarak biri üstün diyemem 
black opstan sonra ghosta geçersen gerçekten farkedersin ghostun diğerlerine göre grafikteki mükemmelliğiniMW 1-2-3 ve Black Ops 1 oynadım hepsinden de daha güzel geldi benim gözüme.Sırada Battlefield 3 ve Black Ops 2 var.
![]()

yani mantıkenOyun olmuş zaten 28 GB biraz grafikte güzelleşme olmuştur herhalde.![]()

dediğin gibi ekran kartı sorun olur büyük ihtimalarkdaşlar bu oyun dx 10 olan ekran kartında açmaz demi
intel i5 3570 3.40ghz
8gb 1600mhz ram
ati radeon hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10.1
sistem bu ama büyük ihtimal ekran kartı dx 11 olmadığı için açmayacak ama siz ne diyorsunuz açarmı benim pc
ben sırayla oynamayom hangisi varsa elimdeBakalım birkaç güne Black Ops 2 elime geçecek. İlk onu bitirelim sonra sıra Battlefield 3'e gelecek. Ghosts ve Battlefield 4 diye devam ederiz.![]()
black op 1i oynamadım ama 2yi oynuyom
badaaaaaağoooo