Call Of Duty Ghost Indiriyorum (ilk Mesaja Oyunlar Eklendi :pro:)

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
can sıkıntısı :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • vulubi

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Bad Company 2'de bitti. Sanki biraz kısa sürdü gibi geldi bana. Battlefield beni büyüledi resmen Call of Duty'ye göre grafikleri baya güzel. Özellikle duvarların yıkılması filan baya hoşuma gitti. :thumbup:

• Beğen
s.ileli

s.ileli

Üye
Bad Company 2'de bitti. Sanki biraz kısa sürdü gibi geldi bana. Battlefield beni büyüledi resmen Call of Duty'ye göre grafikleri baya güzel. Özellikle duvarların yıkılması filan baya hoşuma gitti. :thumbup:
Bende grafik konusunda sana katılıyorum ve Battlefield 3 üzerine tanımam

• Beğen
Tepkiler: ~Crusher~ ve -Börteçine-
~Crusher~

~Crusher~

Üye
MW 1-2-3 ve Black Ops 1 oynadım hepsinden de daha güzel geldi benim gözüme. :D Sırada Battlefield 3 ve Black Ops 2 var. :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
MW 1-2-3 ve Black Ops 1 oynadım hepsinden de daha güzel geldi benim gözüme. :D Sırada Battlefield 3 ve Black Ops 2 var. :D
black opstan sonra ghosta geçersen gerçekten farkedersin ghostun diğerlerine göre grafikteki mükemmelliğini :)

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Oyun olmuş zaten 28 GB biraz grafikte güzelleşme olmuştur herhalde. :D

• Beğen
achambo

achambo

Üye
ya bi gidin yatın ben de yatcam

iyi geceler:tebessüm:

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Bakalım birkaç güne Black Ops 2 elime geçecek. İlk onu bitirelim sonra sıra Battlefield 3'e gelecek. Ghosts ve Battlefield 4 diye devam ederiz. :D

• Beğen
istisna97

istisna97

Üye
İyi geceler beyler siz baya oyun oynuyosunuz ben dirt 2 kasıyorum birkaç güne dirt 3 yüklicem

• Beğen
~Crusher~

~Crusher~

Üye
İyi geceler dostum. :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ağoooo

• Beğen
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Yazın sonlarında yeni bilgisayar aldım. Ondan sonra başladım baya oyun kasmaya. :D Oyun manyağı oldum çıktım valla. :D

• Beğen
istisna97

istisna97

Üye
Bişey sorucam bnde orj dirt 2 var ve oyunu açıyorum sign in dedim ve hotmail hesabımı girdim giriş yaptı ve live update diyor her girdiğinde ve yapmıyor hep aynı yerde no dersemde autosave disabled oluyor çözümü nedir

• Beğen
delimatkap

delimatkap

Üye
arkdaşlar bu oyun dx 10 olan ekran kartında açmaz demi

intel i5 3570 3.40ghz
8gb 1600mhz ram
ati radeon hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10.1

sistem bu ama büyük ihtimal ekran kartı dx 11 olmadığı için açmayacak ama siz ne diyorsunuz açarmı benim pc

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar bu oyun dx 10 olan ekran kartında açmaz demi

intel i5 3570 3.40ghz
8gb 1600mhz ram
ati radeon hd4850 1gb 256bit gddr3 dx10.1

sistem bu ama büyük ihtimal ekran kartı dx 11 olmadığı için açmayacak ama siz ne diyorsunuz açarmı benim pc
dediğin gibi ekran kartı sorun olur büyük ihtimal
Bakalım birkaç güne Black Ops 2 elime geçecek. İlk onu bitirelim sonra sıra Battlefield 3'e gelecek. Ghosts ve Battlefield 4 diye devam ederiz. :D
ben sırayla oynamayom hangisi varsa elimde :D black op 1i oynamadım ama 2yi oynuyom :D
badaaaaa :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt