ben noobumBen serisine göre oynamayı tercih ettim.MW 1-2-3 BO 1-2
![]()
ama 2 haftaya pro olurum
o yüzden sıra falan önemli deel 
torrent yokYa bu torrentte indirdiğim oyunun indirme hızı düşük nasıl yükseltebilirim birçok yerden tracker aldım ama hala düşük sizin kullandığınız varsa verir misiniz?
:bence sabırsızlanman normalbende bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum![]()

Zamunda tracker bul en yüksek hızda işe yarıyor.Bazen işe yaramıyor da.Zaman zaman kesilmeler olabiliyor haberin olsun.2-3 hafta önce rahat rahat indiriyorum ya. Şimdi torrentler nerdeyse başlamıyor.
5.30 saatte %34.8 indi.
zamundanın adını çok duyar oldumZamunda tracker bul en yüksek hızda işe yarıyor.Bazen işe yaramıyor da.Zaman zaman kesilmeler olabiliyor haberin olsun.

3u ve 4u de oyna ama sonra tekrar 3 oyna yaptiklari en iyi oyunBattlefield Bad Company 2 ile Battlefield oyunlarına tekrar bir dönüş yapmış bulunmaktayım.![]()
battle 3 küçük bi devrimdi oyun aleminde3u ve 4u de oyna ama sonra tekrar 3 oyna yaptiklari en iyi oyun

bende uyanıktımda o zaman call of kurmaktan nete girmemiştimben uyuyamadım la @İsmail
Ghost bitti
@-qarapapaq-Hayırlı olsunbende uyanıktımda o zaman call of kurmaktan nete girmemiştimGhost bitti
@-qarapapaq-

black ops 2 oynuyorum ghosttan ona geçince bi grafik farkı hissediliyo ayrıyetten black ops 2 daha zorHayırlı olsun![]()