Ve Samsungdan Yine Bir Gecikme Haberi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Yok sıkıldım sürekli rom atmaktan biraz konaklayayım yeni bi sızıntı sürümde gelmişken şimdi kurup iki gün sonra yeni versiyon gelirse rom tekrar uğraşmak istemiyorum o kadar program oyun sıkılıyorum :D

anilari35

anilari35

Üye
General mobile e laf atiyodunuz adamlar 3 ayda 4 kapsamli guncellemee verdiler samsung 1 kere boyle kapsamli guncelleme yapmismi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
3 ayda 4 güncelleme veriyorsa benim için o kapsamlı falan değildir

uyduccuu

Üye
3 ayda 4 güncelleme veriyorsa benim için o kapsamlı falan değildir
Sizin için kapsamlı nasıl bişey(merak ettim)tencerede pilav falamı yapsın telefon.hataları düzeltmeye calışıyorlar..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Sizin için kapsamlı nasıl bişey(merak ettim)tencerede pilav falamı yapsın telefon.hataları düzeltmeye calışıyorlar..
Ortalama ayda bir gelen güncelleme değildir. Demekki tam kapsamlı değilmiş ki her ay eksikleri ve hataları düzeltme adına güncelleyip durmuşlar. Her ay telefonu baştan aşağıya değiştirdilermi? Ufak tefek düzeltmeler ne zamandır kapsamlı oldu :D

uyduccuu

Üye
Ortalama ayda bir gelen güncelleme değildir. Demekki tam kapsamlı değilmiş ki her ay eksikleri ve hataları düzeltme adına güncelleyip durmuşlar. Her ay telefonu baştan aşağıya değiştirdilermi? Ufak tefek düzeltmeler ne zamandır kapsamlı oldu :D
O ufak tefek düzeltmeler sizin samsungunuza ayda yılda 1 geldigi için piyasaya çıktıgından beri 4 güncelleme alan gmd ninki kapsamlı olmuyor anladım.:D miui her hafta güncelleme yolluyor..baştan aşagı degişincemi kapsamlı oluyor..neyse siz 4.3 alana kadar(resmi sürüm) gmd 4.4 altyapısını hazırlıyor:p

TheMadness

TheMadness

Üye
Hataları düzeltmeye mi çalışıyorlar yoksa hazır omap kaynaklarından rom mu derliyorlar acaba?

uyduccuu

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
O ufak tefek düzeltmeler sizin samsungunuza ayda yılda 1 geldigi için piyasaya çıktıgından beri 4 güncelleme alan gmd ninki kapsamlı olmuyor anladım.:D miui her hafta güncelleme yolluyor..baştan aşagı degişincemi kapsamlı oluyor..neyse siz 4.3 alana kadar(resmi sürüm) gmd 4.4 altyapısını hazırlıyor:p
Şimdi bana dersen ki gmd sürekli güncelleme veriyor müşterilerini mutlu ediyor hatalar üzerinde sürekli çalışıyor vs vs,
Bunları kabul ederim.
Ama bana dersen ki 3 ayda 4 kapsamlı güncelleme verdi güler geçerim :D
Kapsamlı kelimesinin karşılığı gerçekten nedir? Kapsam kelimesini kullanırsan evet baştan aşağıdır benim için. Çok fazla değişikliktir.
ki her ay gerçekten kapsamlı güncelleme geliyorsa yine orada bi sakatlık vardır :=)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
TheMadness

TheMadness

Üye
Şimdi bana dersen ki gmd sürekli güncelleme veriyor müşterilerini mutlu ediyor hatalar üzerinde sürekli çalışıyor vs vs,
Bunları kabul ederim.
Kapsamlı kelimesinin karşılığı gerçekten nedir? Kapsam kelimesini kullanırsan evet baştan aşağıdır benim için. Çok fazla değişikliktir.
ki her ay gerçekten kapsamlı güncelleme geliyorsa yine orada bi sakatlık vardır :=)

Küçük commitler & base yükseltmesi vs. :ehe

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

uyduccuu

Üye
Exynos işlemcili degil bu cihaz mediatek işlemcili omap ne arar bunda dedi :)

Invoke

Invoke

Üye
Bunları kabul ederim.

Yeterince kapsamlı olsa 3ayda 4defa olmazdı, değil mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt