PriZm
Üye
Bence halen durduğun kabahat v2 de gayet iyiV3 gelene kadar stock 4.1.2 ondan sonra dn3 v3 forever![]()

Bence halen durduğun kabahat v2 de gayet iyiV3 gelene kadar stock 4.1.2 ondan sonra dn3 v3 forever![]()

buda demekki duzenli güncelleme istiyorsanız senede 1defa telefonun modelini yükseltmek gerekiyor
Birde lg yazılım desteği vermiyor Samsung al derler...

Sizin için kapsamlı nasıl bişey(merak ettim)tencerede pilav falamı yapsın telefon.hataları düzeltmeye calışıyorlar..3 ayda 4 güncelleme veriyorsa benim için o kapsamlı falan değildir
Bende demedim.Ben demedim.![]()

Ortalama ayda bir gelen güncelleme değildir. Demekki tam kapsamlı değilmiş ki her ay eksikleri ve hataları düzeltme adına güncelleyip durmuşlar. Her ay telefonu baştan aşağıya değiştirdilermi? Ufak tefek düzeltmeler ne zamandır kapsamlı olduSizin için kapsamlı nasıl bişey(merak ettim)tencerede pilav falamı yapsın telefon.hataları düzeltmeye calışıyorlar..

O ufak tefek düzeltmeler sizin samsungunuza ayda yılda 1 geldigi için piyasaya çıktıgından beri 4 güncelleme alan gmd ninki kapsamlı olmuyor anladım.Ortalama ayda bir gelen güncelleme değildir. Demekki tam kapsamlı değilmiş ki her ay eksikleri ve hataları düzeltme adına güncelleyip durmuşlar. Her ay telefonu baştan aşağıya değiştirdilermi? Ufak tefek düzeltmeler ne zamandır kapsamlı oldu![]()
miui her hafta güncelleme yolluyor..baştan aşagı degişincemi kapsamlı oluyor..neyse siz 4.3 alana kadar(resmi sürüm) gmd 4.4 altyapısını hazırlıyor
Hataları düzeltmeye mi çalışıyorlar yoksa hazır omap kaynaklarından rom mu derliyorlar acaba?Sizin için kapsamlı nasıl bişey(merak ettim)tencerede pilav falamı yapsın telefon.hataları düzeltmeye calışıyorlar..
Onu romu editleyene sorsanızHataları düzeltmeye mi çalışıyorlar yoksa hazır omap kaynaklarından rom mu derliyorlar acaba?
Peki cevap bekliyorumOnu romu editleyene sorsanızhatta sizin yerinize ben sorayım.cevabını yazarım..

Şimdi bana dersen ki gmd sürekli güncelleme veriyor müşterilerini mutlu ediyor hatalar üzerinde sürekli çalışıyor vs vs,O ufak tefek düzeltmeler sizin samsungunuza ayda yılda 1 geldigi için piyasaya çıktıgından beri 4 güncelleme alan gmd ninki kapsamlı olmuyor anladım.miui her hafta güncelleme yolluyor..baştan aşagı degişincemi kapsamlı oluyor..neyse siz 4.3 alana kadar(resmi sürüm) gmd 4.4 altyapısını hazırlıyor
![]()

Şimdi bana dersen ki gmd sürekli güncelleme veriyor müşterilerini mutlu ediyor hatalar üzerinde sürekli çalışıyor vs vs,
Bunları kabul ederim.
Ama bana dersen ki 3 ayda 4 kapsamlı güncelleme verdi güler geçerim
Kapsamlı kelimesinin karşılığı gerçekten nedir? Kapsam kelimesini kullanırsan evet baştan aşağıdır benim için. Çok fazla değişikliktir.
ki her ay gerçekten kapsamlı güncelleme geliyorsa yine orada bi sakatlık vardır :=)

Omap mediatek farketmez tam kaynak kodları var ikisinin deExynos işlemcili degil bu cihaz mediatek işlemcili omap ne arar bunda dedi![]()
Şimdi bana dersen ki gmd sürekli güncelleme veriyor müşterilerini mutlu ediyor hatalar üzerinde sürekli çalışıyor vs vs,
Bunları kabul ederim.
Ama bana dersen ki 3 ayda 4 kapsamlı güncelleme verdi güler geçerim
Kapsamlı kelimesinin karşılığı gerçekten nedir? Kapsam kelimesini kullanırsan evet baştan aşağıdır benim için. Çok fazla değişikliktir.
ki her ay gerçekten kapsamlı güncelleme geliyorsa yine orada bi sakatlık vardır :=)

YeahYeterince kapsamlı olsa 3ayda 4defa olmazdı, değil mi?![]()

mediatek işlemcilerin kaynak kodları tam degildir.overclock yapılamıyor meselaOmap mediatek farketmez tam kaynak kodları var ikisinin de