General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Degisenlerin/eklenenlerin listesinin ss ini atabilirmi birisi?

ölümüne

ölümüne

Üye
20 tane yenilik yapılmış çoğu medya ağırlıklı önemli yenilikler: kıprışma sorununun giderilmesi, ayarlar menüsünün gruplandırılması ve sistem iyileştirme&optimizasyonlar ve az önce farketmemişim galeri klasörleme sistemi düzeltilmiş sanırım

ölümüne

ölümüne

Üye
Galeride çift klasör hatası düzelmiş diğerleri umrumda değil :) ama ayarlar menüsü çok kullanışlı olmuş

• Beğen
Tepkiler: Buğra

black.37

Üye
sistem hızlandımı arada menü geçişlerinde çok çok hafif takılmalar oluyordu

caglar b

caglar b

Üye
Rootlu cihazı nasıl güncelliyecegim

ölümüne

ölümüne

Üye
supersu programından rootu kaldırın ve güncelleyin

• Beğen
Tepkiler: caglar b

black.37

Üye
şimdi güncelledim yine aynı menü geçişleridne hafif kasmalar oluyor

ölümüne

ölümüne

Üye
Baştan rootlamanız gerekiyor sanırım denemedim roota ihtiyaç duymuyorum orijinal romumuz zaten custom rom gibi bir şey oldu :)

caglar b

caglar b

Üye
Baştan rootlamanız gerekiyor sanırım denemedim roota ihtiyaç duymuyorum orijinal romumuz zaten custom rom gibi bir şey oldu :)
Greenify ve freedom için rootlamıştım. Rootlu şekilde güncelleyince sorunlar oluşuyordu

ölümüne

ölümüne

Üye
supersuya girip rootu kaldırmanız yeterli olur onun dışında bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum güncelleyip tekrar rootlayabilirsiniz zaten iki dakika sürmüyor root işlemi

• Beğen
Tepkiler: caglar b
caglar b

caglar b

Üye
supersuya girip rootu kaldırmanız yeterli olur onun dışında bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum güncelleyip tekrar rootlayabilirsiniz zaten iki dakika sürmüyor root işlemi
Framaroot ile rootlamıştım, unroot seçenegine tıklayıp hallettim. Supersu duruyo ama hayırlısı :)

deforze

deforze

Üye
Beyler yardim tele güncelleme yi indirdik fakat yüklemedi ve sistem güncelleme siyah ekranda kaldi yerelden deniyorum tik yok siyah ekranda bekliyor oylece

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Sistem cok performansli calisiyor :)

deforze

deforze

Üye
Sorunu hallettim benim gibi hata yasayan varsa yardim ederim

ölümüne

ölümüne

Üye
Önceden var mıydı farketmedim ama ana ekranda seçenekler tuşuna basılı tutunca google now açılıyor yararlı bir özellik

zorrah

Üye
Önceden var mıydı farketmedim ama ana ekranda seçenekler tuşuna basılı tutunca google now açılıyor yararlı bir özellik
Kardeş o nasil oluyor pek anlamadım biraz aciklayabilir misin

ölümüne

ölümüne

Üye
Ekranın alt solundaki tuşa basılı tutun

Üst Alt