General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

ölümüne

ölümüne

Üye
dün nova launcher kurmuştum onun ayarlarına baktım novanın özelliğiymiş güncellemeyle alakası yokmuş

deforze

deforze

Üye
Beyler güncelleme ile flash ayari gitti kamerada

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
arkadaslar bugun esime discovey 16 gb aldim telefon super desem yeri ama bende s4 var discovery ye ne wifi direct den nede bluetooth danbisey gonderebiliyorum kabul etiyo ama almiyo neden olabilir

calypso16

calypso16

Üye
Bende de 16gb var bluetooth gayet hızlı aygit ekle yada eşleştirme yapsan oluyorsa

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
arkadaslar bugun esime discovey 16 gb aldim telefon super desem yeri ama bende s4 var discovery ye ne wifi direct den nede bluetooth danbisey gonderebiliyorum kabul etiyo ama almiyo neden olabilir

Telefonu kullanmadığımdan sorununuza bir şey diyemem ama hayırlı olsun.

caglar b

caglar b

Üye
Güncelleme ekranında dts sound un istedigimiz programda kullanılabilecegi yazıyordu. Nasıl yapacagız

calypso16

calypso16

Üye
Bence bir fabrika ayarlarına dön

ölümüne

ölümüne

Üye
Güncelleme ekranında dts sound un istedigimiz programda kullanılabilecegi yazıyordu. Nasıl yapacagız
Ayarlarda DTS sound ayarı var ordan düzenleyebiliyorsunuz müzikçalardan bağımsız

• Beğen
Tepkiler: caglar b
ölümüne

ölümüne

Üye
Güncellemeden sonra nova launcher durduk yere nova launcher çalışmayı durdurdu deyip kapanmaya başladı çözemedim

05kaptan05

05kaptan05

Üye
Arkadaşlar telefonda titreşim modunda ekran titreşimi kapanmıyor bu sorunun çözümü var mı?

caglar b

caglar b

Üye
Güncelleme sonrası, sanki biraz fazla ısınıyor gibi

zorrah

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra telefonum cekmemeye başladı neden acaba bilen var mi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
avea ise Türkiye genelinde çalışma olduğunu söylüyor m.h. 4G ye geçiyormuş aslı varsa :D

cunun08

Üye
Bence bu güncelleme iyileştirmek için değil sorun yaratmak için yapılmış. Çift kamera dosya sorunu giderilmedi kamera flash yok oldu bunun gibi birkaç sorun daha

Üst Alt