Nerdeyse tum romlari denedim soracaginiz varsa siz sorun.benim tavsiyem note3 veya nexus v2 romdur.sizce hangi romu kurmalı siz hangisini kullanıyorsunuz.romları ayrı ayrı detaylı anlatan link falan varsa atar mısınız
bahsettiğiniz 2 romun linlerini paylaşır mısınız görsel olarak samsung romları daha çekici geliyor performans ve şarj süresi olarak hangisini tavsiye edersinizNerdeyse tum romlari denedim soracaginiz varsa siz sorun.benim tavsiyem note3 veya nexus v2 romdur.
Hocam rehber için Super Backup isimli uygulamayi deneyebilirsin. Sorunsuz calisiyortelefonda rehberde hafıza kartında olan kişileri dahili hafızaya içe aktar diyorum birini arıyorum aradan 1-2 saat geçiyor tek rar bakıyorum rehber boş her defasında kişilerimi gormek için hep içe aktar yapıyorum nereye gidiyor bu rehber ne yapmalıyım

OTG desteği gerek arkadaşlar. Ne yapmam lazım? Belki konuda geçmiştir ama google'da maxicepte aradım bulamadım.
Nasıl bir çözüm yolu olabilir, otg desteği yazılımsal mıdır? Romla sağlanır mı?
bahsettiğiniz 2 romun linlerini paylaşır mısınız görsel olarak samsung romları daha çekici geliyor performans ve şarj süresi olarak hangisini tavsiye edersiniz