Telefon Tavsiyesi Şu Isteklerime Göre Bir Telefon Öneriniz Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
ekran büyük kasa küçük duruyor :D herkes nedense çok iyi bir yönü olarak görüyor ama bana note 2 note 3 büyüklüğünde lazım note 3 de fazla para pof .. lg g2 alınacak gibi duruyor yine.
Peki lg g2de görüntülü arama yokmuş diyorlar.Peki görüntülü yoksa neye yarar ki akıllı telefon olması.Bu çözülemez mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefonun küçük olup ekranın büyük olması ne güzel işte daha ne istiyorsun büyük cihaz seviyor olabilirsin ama ekranlar artık çok büyüdü bence tasarım harika çerçevenin büyük olması kullanımı engeller büyük ekranda

bunda da
Peki lg g2de görüntülü arama yokmuş diyorlar.Peki görüntülü yoksa neye yarar ki akıllı telefon olması.Bu çözülemez mi?

skype var viber var tango var . var alayı var ayrıca onu denemedim bu yüzden bilmiyorum ancak bence o kadar abartılcak bişey değil. benim için hafızası . radyo olmayışı sıkıntı

kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
bunda da

skype var viber var tango var . var alayı var ayrıca onu denemedim bu yüzden bilmiyorum ancak bence o kadar abartılcak bişey değil. benim için hafızası . radyo olmayışı sıkıntı
Belki radyo,internet ile çözülebilir.Bu saydığın programlar karşıdaki kişide olmak zorunda mı görüntüleme konuşma için ?

Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kezban yenge
fk555897

fk555897

Üye
LG G2 işini görür diye düşünüyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
LG G2 işini görür diye düşünüyorum.

işini görmek bence kelime olarak yetersiz bence ,fazla bile gelir. herkes yeterli , iş görme anlamında telaffuz ediyor bu LG G2 yi bi kullansanıza Allah aşkına şu telefonu ne s4 ne htc one hiç bir android bu kadar hızlı değildi bu zamana kadar. benim androidde favorim Note 2 idi her zaman note 3 çıkana kadar ama şuan sadece note 3 + LG G2 kaldı . note 3 de üvey evlat gibi snapdragon versiyonu gönderimiyor ülkemize ondan sevmiyorum :( . LG G2 forever

kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
işini görmek bence kelime olarak yetersiz bence ,fazla bile gelir. herkes yeterli , iş görme anlamında telaffuz ediyor bu LG G2 yi bi kullansanıza Allah aşkına şu telefonu ne s4 ne htc one hiç bir android bu kadar hızlı değildi bu zamana kadar. benim androidde favorim Note 2 idi her zaman note 3 çıkana kadar ama şuan sadece note 3 + LG G2 kaldı . note 3 de üvey evlat gibi snapdragon versiyonu gönderimiyor ülkemize ondan sevmiyorum :( . LG G2 forever
32gb beyaz kararlaştırdım.Teknosadan almak istemiyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
32gb beyaz kararlaştırdım.Teknosadan almak istemiyorum.

spotçudan alcam ben . spotçu derken sahte yada kaçak felan değil yurt dışı kayıtlı . her zaman alışveriş yaptığım telefoncu :D iphone 4s ilk çıktığında heryer 2000 - 1800 ken 1200 e almıştım 2- senedir hala açık hiç bir sorun yok . şimdi aradım LG G2 daha gelmemiş . note 3 bulcak bi yerden olmadı LG g2 fiyat vermedi daha

kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
spotçudan alcam ben . spotçu derken sahte yada kaçak felan değil yurt dışı kayıtlı . her zaman alışveriş yaptığım telefoncu :D iphone 4s ilk çıktığında heryer 2000 - 1800 ken 1200 e almıştım 2- senedir hala açık hiç bir sorun yok . şimdi aradım LG G2 daha gelmemiş . note 3 bulcak bi yerden olmadı LG g2 fiyat vermedi daha
Vay vay vay :D

Üst Alt