tomy1925
Üye
Stock Türkiye rom şuanki güncel yazılımda bi oncesiJvbmg9 ne oluyor
Stock Türkiye rom şuanki güncel yazılımda bi oncesiJvbmg9 ne oluyor
Kies ile mi deniyorsun ?Neden ben 4.3 yükleyemiyorum ya aynı bunun gibi benim csc kodu
Daha önce root felan attın mı hiç?Her türlü denedim bağlayınca kies görmedi zaten gümcellemeyi
Kies dengesiz bir program bana göre, sadece yedek alınmak için kullanılmalı. Bende de daha ilk gelen güncellemeyi görmedi ondan beri odin ile güncelliyorum. Telefonu görmeme hususunda çok bilgi sahibi değilim, en güzeli bi servise götür telefonu..Hayır bide siz telefondan mı güncellediniz ben telefonda olmadı zaten bağlayınca olsa görürdü değil mi kies yani bir işlem yapmama gerek yok
Cihazında root varmı ? 4.2 sürümümü yüklü ?Hayır bide siz telefondan mı güncellediniz ben telefonda olmadı zaten bağlayınca olsa görürdü değil mi kies yani bir işlem yapmama gerek yok. Kieste cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyor normal mi
Peki ilk önce root yap konusu mevcut.Sonrasında4.2.2 root yok
Odinle denedin olmadimi yani? Pc cihazını goruyormu odin acikken telin usb ile başladığında odinin sol ust tarafinda port yazan yerde isik yanıyorum? Ve yukleme bittikten sonra pass diye uyari verip tel aciliyormu?4.2.2 root yok
Sen bilirsinRoot yapmak istemiyorum ben bunu yine bi servise götüreyim ne diyecekler
cihaz güncelleme hangi ülke kodu ise ona göre gelir 
Odini hiç denemedimOdinle denedin olmadimi yani? Pc cihazını goruyormu odin acikken telin usb ile başladığında odinin sol ust tarafinda port yazan yerde isik yanıyorum? Ve yukleme bittikten sonra pass diye uyari verip tel aciliyormu?
Hocam benim telde 4.2.2 sürümü yüklü, root yapmıştım şimdi 4.3 güncellemesini yüklemek için supersu programı üzerinden root kaldır diyerek rootu kaldırdım telefona formatta attım fakat hala current binary custom, system status custom yazıyor ne yapmam lazım ?
Bence sorun bu Odinle stock romu flash la başarılı olursunOdini hiç denemedim
Odinle stock rom kur root kalkar reset atmayi unutmaHocam benim telde 4.2.2 sürümü yüklü, root yapmıştım şimdi 4.3 güncellemesini yüklemek için supersu programı üzerinden root kaldır diyerek rootu kaldırdım telefona formatta attım fakat hala current binary custom, system status custom yazıyor ne yapmam lazım ?

Stock rom yükledikten sonramı reset atayım yoksa yüklemeden öncemi ?Bence sorun bu Odinle stock romu flash la başarılı olursun
Odinle stock rom kur root kalkar reset atmayi unutma![]()
Yükledikten sonra atmalisin dostumStock rom yükledikten sonramı reset atayım yoksa yüklemeden öncemi ?