------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaslar şarjı aşırı tüketen sorunu buldum resimleri paylaşıyorum şimdi

cardanadam

cardanadam

Üye
Pardon yanlış resim almışım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben cok fazla oyun oynamam ama soranlar icin denedim zaten büyük boyutlu dosyayi kurulum esnasında sordu direk sd karta kurdum.Tasima olayi sorunsuz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: .caner.
vic353

vic353

Üye
sd karda tasima rootsuz mu oluyor artik

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar yeni zoom yapma tekniğini farkettiniz mi? 2 parmağınızı ekrana koyup cihazı ileri geri sallayın.

cardanadam

cardanadam

Üye
Önceki sürümde olan bir şey Yeni değil

p990ier

Üye
arkadaşlar merhaba,

s43 gücelleme geldbildiğiiz gibi 4.3 güncellemesin cihaz üzerinden yaptım bu arada cihazım türkiye garantili yurt dışı ollmayan bir cihaz.
ykleme sonrasında dahi yazılım versiyonunu 4.2.2 gösteriyor nedenini veya nasıl 4.3 görebileceğimi bilen var ıdır ?

tomy1925

tomy1925

Üye
arkadaşlar merhaba,

s43 gücelleme geldbildiğiiz gibi 4.3 güncellemesin cihaz üzerinden yaptım bu arada cihazım türkiye garantili yurt dışı ollmayan bir cihaz.
ykleme sonrasında dahi yazılım versiyonunu 4.2.2 gösteriyor nedenini veya nasıl 4.3 görebileceğimi bilen var ıdır ?
Yazılımı odin üzerinden mı kurdun?
Bakar mısınız şu soruya ?
Kardeş şuan telden imei yedeği alamazsın.alman için cihaza root atman lazım! Ve ardından philz touch cwm kurman gerek.! 4.3 stock romunda şuan için root yok! Ama pc de başka bir programla alınıyorsa onu bilmem bilen arkadaşlar varsa burda söylerler

eroskop100

eroskop100

Üye
Yazılımı odin üzerinden mı kurdun?
Kardeş şuan telden imei yedeği alamazsın.alman için cihaza root atman lazım! Ve ardından philz touch cwm kurman gerek.! 4.3 stock romunda şuan için root yok! Ama pc de başka bir programla alınıyorsa onu bilmem bilen arkadaşlar varsa burda söylerler
Telefon rootlu zaten 4.3 e geçmeden önce aldım.

tomy1925

tomy1925

Üye
Ben de onu soruyorum zaten, daha önce hiç almadım. EFS dosyasını dropbox a yükledim şimdi alınmış mı oldu ?
Madem suan cihazında 4.2 yazılım var ve cihazın rootlu ozaman Philz Touch cwm kur ordan yani cwm den SD karta efs backup (yedegi) al böylelikle format attiginda dosya silinmez:good:

eroskop100

eroskop100

Üye
Madem suan cihazında 4.2 yazılım var ve cihazın rootlu ozaman Philz Touch cwm kur ordan yani cwm den SD karta efs backup (yedegi) al böylelikle format attiginda dosya silinmez:good:
Ona uğraşmaktansa root explorer iş görmez mi ?

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar garantiden aldım telefonu ekranı komple değiştirmişler işteneyse servisteki adam bu Arap birleşik emirlikleri dedi galiba oranın telefonuymuş bende baktım 4.3 geldi mi diye görmedi acaba ne zaman gelir sammobile de yazıyor mu?

tomy1925

tomy1925

Üye
Ona uğraşmaktansa root explorer iş görmez mi ?
Root explorer Da efs dosyaları var doğru ordan kopyala yapıp sd karta ararsın ama en güzeli bence cwm den almak ama sen bilirsin ben hem cwm den aldım hemde dediğin gibi root explorer dan da sd ye yedeğini aldım ne olur ne olmaz diye:sirit:
Arkadaşlar garantiden aldım telefonu ekranı komple değiştirmişler işteneyse servisteki adam bu Arap birleşik emirlikleri dedi galiba oranın telefonuymuş bende baktım 4.3 geldi mi diye görmedi acaba ne zaman gelir sammobile de yazıyor mu?
Evet sammobile de hangi ülkelere geldiğinde yazar yada kimse bağladığı zamanda gösterir. Hatta artık şuanda türkiyede çoğu S4 kullanıcılara Ota üzerinden geldi:good:

Sciondar

Sciondar

Üye
Benim anlamadığım neden Türkiye değil cihazın kutusu içi hepsi türkçe

eroskop100

eroskop100

Üye
Root explorer Da efs dosyaları var doğru ordan kopyala yapıp sd karta ararsın ama en güzeli bence cwm den almak ama sen bilirsin ben hem cwm den aldım hemde dediğin gibi root explorer dan da sd ye yedeğini aldım ne olur ne olmaz diye:sirit:
Dropbox ile sd karta kaydetme arasında fark olur mu ?

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Arkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?

Üst Alt