------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?
Geliştirici seçenek i açma yöntemi ni denedin degil mi

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?
Cihaz hakkında ya girip yapım numarasına 7 defa bastığında geliştirici seçenekleri gelir. Cihazı güncellerse de gelir 4.3

• Beğen
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Cihaz hakkında ya girip yapım numarasına 7 defa bastığında geliştirici seçenekleri gelir. Cihazı güncellerse de gelir 4.3
Cihazı güncelle dedim 7 8 defa kiesle dahi ama zaten güncel yazıyor halbuki 4.2.2.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazı güncelle dedim 7 8 defa kiesle dahi ama zaten güncel yazıyor halbuki 4.2.2.

Yanlış bilgi vermiş olmak istemem hatta tekrardan vodafone ADB forumunada baktım ancak bulamadım ama okuduğumdan eminim geç alacağı konusunda Fatih.

• Beğen
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Yanlış bilgi vermiş olmak istemem hatta tekrardan vodafone ADB forumunada baktım ancak bulamadım ama okuduğumdan eminim geç alacağı konusunda Fatih.
Teşekkür ederim usta sağolasın :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim usta sağolasın :)
Rica ederim kardeşim ama teyide muhtaç bir bilgi cihaz vodafone destekli olduğu için temsilci ile bir görüşün.Abd'de geç çıkacaksa zaten buraya zor gelir :D

• Beğen
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Rica ederim kardeşim ama teyide muhtaç bir bilgi cihaz vodafone destekli olduğu için temsilci ile bir görüşün.Abd'de geç çıkacaksa zaten buraya zor gelir :D
Arkadaşa söyledim bakalım ne olacak :D

eroskop100

eroskop100

Üye
Odin 3.09 da PDA nın yerine AP mi geçiyor ?

• Beğen
eroskop100

eroskop100

Üye
4.3 e geçmeden önce son sorumu soruyorum :D cihaz rootlu direk 4.3 kurunca sayaç artar mı ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: eroskop100
eroskop100

eroskop100

Üye
Yok valla sen 4.3 yükleme kardesim :D 4.2 de sayaç yokki artsın tr rom yükledikten sonra artmaz
Hayatımda ilk kez root attım, ve ilk krz android güncellemesi ile root kaldıracağım k.bakma usta biraz fazla soru sordum :D :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yok ne kızması sorun yok ben kimleri gördüm sen profesör olursun yanlarında :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, sawbaba54, .caner. ve 1 kişi daha
eroskop100

eroskop100

Üye
Telefon hafızasından silinen numaraları geri getirmenin bir yolu var mı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
eroskop100

eroskop100

Üye
Tamam otomatik yedekleme ihtimali var mı peki ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet çünkü bir cihazi kurulum esnasında gamil hesabını girerek kurulmuşsa gmaile girdiginde contacts bölümünde durur

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Jvbmg9 ne oluyor

eroskop100

eroskop100

Üye
Sonunda 4.3 e güncelledim. Greenify şuan rootsuz da çalışıyor, tavsiye ederim IOS prensibi ile çalışıp ram kullanımını düşürüyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt