------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
Neden ben 4.3 yükleyemiyorum ya aynı bunun gibi benim csc kodu

Sciondar

Sciondar

Üye
Her türlü denedim bağlayınca kies görmedi zaten gümcellemeyi

Sciondar

Sciondar

Üye
Hayır bide siz telefondan mı güncellediniz ben telefonda olmadı zaten bağlayınca olsa görürdü değil mi kies yani bir işlem yapmama gerek yok. Kieste cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyor normal mi

Son düzenleme:
eroskop100

eroskop100

Üye
Hayır bide siz telefondan mı güncellediniz ben telefonda olmadı zaten bağlayınca olsa görürdü değil mi kies yani bir işlem yapmama gerek yok
Kies dengesiz bir program bana göre, sadece yedek alınmak için kullanılmalı. Bende de daha ilk gelen güncellemeyi görmedi ondan beri odin ile güncelliyorum. Telefonu görmeme hususunda çok bilgi sahibi değilim, en güzeli bi servise götür telefonu..

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır bide siz telefondan mı güncellediniz ben telefonda olmadı zaten bağlayınca olsa görürdü değil mi kies yani bir işlem yapmama gerek yok. Kieste cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyor normal mi
Cihazında root varmı ? 4.2 sürümümü yüklü ?

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
Sciondar

Sciondar

Üye
4.2.2 root yok

Aynı böyle servisteki adam arap telefonu demişti onla alakası var heralde

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki ilk önce root yap konusu mevcut.Sonrasında uygulamayı indir play'den csc'yi TUR yap stock MG9 yazılımını odin ile kur sonra kiese bağlayabilirsin istersende ota alırsın.

Sciondar

Sciondar

Üye
Root yapmak istemiyorum ben bunu yine bi servise götüreyim ne diyecekler

tomy1925

tomy1925

Üye
Odinle denedin olmadimi yani? Pc cihazını goruyormu odin acikken telin usb ile başladığında odinin sol ust tarafinda port yazan yerde isik yanıyorum? Ve yukleme bittikten sonra pass diye uyari verip tel aciliyormu?

Sciondar

Sciondar

Üye
Odinle denedin olmadimi yani? Pc cihazını goruyormu odin acikken telin usb ile başladığında odinin sol ust tarafinda port yazan yerde isik yanıyorum? Ve yukleme bittikten sonra pass diye uyari verip tel aciliyormu?
Odini hiç denemedim

erko merko

erko merko

Üye
Hocam benim telde 4.2.2 sürümü yüklü, root yapmıştım şimdi 4.3 güncellemesini yüklemek için supersu programı üzerinden root kaldır diyerek rootu kaldırdım telefona formatta attım fakat hala current binary custom, system status custom yazıyor ne yapmam lazım ?

Son düzenleme:
azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Telefonu daha güncellemedim , 4.2.2 şuan hala , güncellemeyle alakalı bir sıkıntım yokta bir sorum olacaktı. Mobil veriyle bağlanıyordum , sorgusuz sualsiz telefon mobogenie diye bir şey indirmeye başladı 1.5mb fln neyse indirdikten sonra açmaya çalıştım , program yüklenmeye çalıştı , ancak telefon yüklemeyi engelledi , zararlı görüp bilinmeyen kaynaklardan alınan uygulamaların yüklenmesi cihazınız tarafından engellendi dedi. Kısacası nedir bu mobogenie ? Samsung tarafından mı izin verildi indirilmesine , hiç bir alakam olmadığı halde ?

tomy1925

tomy1925

Üye
Odini hiç denemedim
Bence sorun bu Odinle stock romu flash la başarılı olursun:spr
Hocam benim telde 4.2.2 sürümü yüklü, root yapmıştım şimdi 4.3 güncellemesini yüklemek için supersu programı üzerinden root kaldır diyerek rootu kaldırdım telefona formatta attım fakat hala current binary custom, system status custom yazıyor ne yapmam lazım ?
Odinle stock rom kur root kalkar reset atmayi unutma:spr

erko merko

erko merko

Üye
Bence sorun bu Odinle stock romu flash la başarılı olursun:spr
Odinle stock rom kur root kalkar reset atmayi unutma:spr
Stock rom yükledikten sonramı reset atayım yoksa yüklemeden öncemi ?

narcissuss

Üye
Akadaşlar 4.3 için root çıktımı bilgisi olan yada root yapan varmı?

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt

Üst Alt