S4 Için Kies Güncellemeyi Görmüyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

isayhan

isayhan

Üye
    Konu Sahibi
S4 Için Kies Güncellemeyi Görmüyor Yardım
Arkadaşlar bildiğiniz gibi samsung s4 için android 4.3 güncellemesini türkiye de yayınladı hatta yükleyen arkadaşlar bile var ama ben cep telefonumdan ve kies üzerinden güncelleme sorgulayınca zaten en son yazılım yüklü diyiyor.Oysa benim yazılım 4.2.2 , kieste yazılımın sonu PDA:MG9/PHONE:MG9/CSC:MG9 (MID) yazıyor
Garantiden düşer diye root veya room da yapmak istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

furkan76

Üye
kardeş benim teldede kieste aynısı yazıyor. bu gün samsung destek hattına e mail attım cvp vermediler. aldığım yere bi soracam ist. bilşm bakalım onlar ne diyecek.

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi samsung s4 için android 4.3 güncellemesini türkiye de yayınladı hatta yükleyen arkadaşlar bile var ama ben cep telefonumdan ve kies üzerinden güncelleme sorgulayınca zaten en son yazılım yüklü diyiyor.Oysa benim yazılım 4.2.2 , kieste yazılımın sonu PDA:MG9/PHONE:MG9/CSC:MG9 (MID) yazıyor
Garantiden düşer diye root veya room da yapmak istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun
Çünkü cihazın Türkiye sürümü değil de ondan. MID neresi acaba :hmmm

isayhan

isayhan

Üye
    Konu Sahibi
ee şimdi ne yapmam lazım?Şuan itibariyle güncelleme wifi den gördü kies görmedi ve %46 da iniyor

Üst Alt