Uygulama Paralel Ithalat S4'e Türkiye Rom Kurmak

Sponsorlu Bağlantılar

Krutre

Üye
    Konu Sahibi
Paralel Ithalat S4'e Türkiye Rom Kurmak
Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 4 aydır Galaxy S4 (I9500) kullanıyorum. Paralel ithalat olarak aldığım gün bir yazılım güncellemesi gelmişti. Güncellemeyi yaptığım günden beri hiç bir illegal işlem yapmadım. Iran (CSC kodu : THR) malı bir telefon ve 4.3 güncellemesi halen gelmedi. İşin tuhaf yanı Kies'e bağladığımda cihazın yazılım yükseltmeyi desteklemediği yazıyor.

Sorum şu;

Ben bu telefona Odin ile orijinal Türkiye romu (4.3) kursam güncellemeleri Türkiye'ye göre alabilir miyim? Bunun bana ne gibi bir dezavantajı olur ? En önemlisi telefonun brick olma ihtimali var mı ? Ya da 4.2.2 Türkiye romu kursam 4.3 e Kies ya da OTA ile güncelleme gelir mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

eskbxl

eskbxl

Üye
iran guncelleme aldigi zaman sizin telefona guncelleme gelir.. 4.3 geldiginde yukseltmeyin
orginal turkiye romu yuklersiniz yanliz sayaci aktive etmemek isicin bazi islemler yapmalisiniz.
ilk once telefonu rotlayip csc codunu turkiye yapin.
ardindan 4.2 turkiye romunu odinle flaslayin sonra recovery moda alip wipe data factory ve wipe cache partition islmelerini yapip silin sonra ota uzerinden turkiye 4.3 guncellemesi alirsiniz boylecede sayaciniz aktif olmamis olur.

muratbeyim

muratbeyim

Üye
iran guncelleme aldigi zaman sizin telefona guncelleme gelir.. 4.3 geldiginde yukseltmeyin
orginal turkiye romu yuklersiniz yanliz sayaci aktive etmemek isicin bazi islemler yapmalisiniz.
ilk once telefonu rotlayip csc codunu turkiye yapin.
ardindan 4.2 turkiye romunu odinle flaslayin sonra recovery moda alip wipe data factory ve wipe cache partition islmelerini yapip silin sonra ota uzerinden turkiye 4.3 guncellemesi alirsiniz boylecede sayaciniz aktif olmamis olur.

Bu sayaç aktif olma olayını açıklar mısınız? Bu sayaç nedir? ne işe yarar?

Takipçi Satın Al

Üst Alt