S3 Minide Bilgisayar, USB'yi Okumuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

radyoaktif

Üye
    Konu Sahibi
S3 Minide Bilgisayar, USB'yi Okumuyor!
Arkadaşlar iyi günler. GT-I8200Q model ve stock rom ile 4.2.2 android sürümünde kullandığım S3 Mini telefonumu son 1 haftadır bilgisayara bağlayamıyorum. Telefonu bağladığım usb port, Aygıt Yöneticisi'nde aşağıda ki şekilde gözüküyor. Bu aygıtı silip tekrar yükleyip güncellemeyi denedim ama fayda etmedi.





Cihazı USB'den çıkarttığımda ise bu şekilde hata veriyor;



KİES ile de bağlantı sorunu gidermeyi denedim ama program, telefonu görmediğinden bu da bir işe yaramadı;




* # 7284 # kodunu da girdim ve aldığım sonuç "Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu" oldu.

Tahminimce dandik bir şarj cihazı kullandıktan sonra bu sorun başıma geldi. Lakin umarım USB'de kısa devre olmamıştır zira cihaz, USB'den şarj alıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Sorun olsa şarj da almazdı kanımca. USB portlarda ve kabloda sorun yok zira aynı USB portlarda diğer tüm tak çalıştır cihazlar sorunsuzca çalışıyor. İşletim sistemim Windows 10 ve tüm sürücüler yüklü.

Telefonun garantisi var ama garantiye gönderdiğim taktirde en az 2 hafta bekleteceklerinden ve elimde de başka telefon olmadığından bu seçenek şimdilik imkansız hale geliyor.

Sınavlarım olduğu, telefonda da sınavlar ile ilgili onca program ve dosya yüklü olduğu ve USB'de çalışmadığı için çoğunu yedekleyemeyeceğimden lütfen "orijinal yazılıma dön" tavsiyesini sona bırakıp bundan önce sorunu çözmem için başka ne yapmam gerekiyor onu söylerseniz hepsini denemeye hazırım zira günlerdir biriken dosyalarımı bilgisayara aktarmam gerekiyor. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şifre Filan Varsa Cihazinda Gir Öyle Dene.Yİne Olmuyor USB Driveri Vardır Onu Kurucaksın
 
androfilex

androfilex

Üye
Ben S4mini cihazımı 6-7 kez garantiye götürdüm. Hiçbirinde de elime ulaşması 4 günü geçmedi.
 

radyoaktif

Üye
    Konu Sahibi
Sorunum, bataryayıp çıkartıp, USB'yi izopropil alkol ile silince düzeldi. Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: snapdroid ve androfilex


Üst Alt