4.3 Ten Geriye Döndüm Garantim Gitti Mi? Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

x_files_x

Üye
    Konu Sahibi
4.3 Ten Geriye Döndüm Garantim Gitti Mi? Yardım Edin
Arkadaşlar mrb ben acemi bir kullanıcı olarak sizden bilmek istedigim bir kac sorum var;
1: Garantili bir tlf na root yapıp custom room yükledim ,custom rom garantiyi bozar ve root ta tabiki, bunun geriye dönüşü varmı acaba, yani tlf nu orjinal stock room yüklesem filan, nette tlf nu orjinal haline getirme die konular var, bunlar çözüm oluyor mu, garantiye tekrar girmesi icin?

2: Android 4.3 te knox adı verilen yazılımla artık rom atınca galaxy firması bizi garanti dışı bırakıyor diye okudum ve bu nedenle hep 4.3 ten kaçtım kurmuyorum o romları,bunun çözümü varmı? ve birde dün yalnıslıkla 4.3 romu kurmusum 4.2.2 saıyordum :(( ve hemen backup ı yükledim ve şimdi tekrar 4.2.2 ama acaba garanti gitmişmidir? download modda bayrak filan yok hic bildigimiz normal

pusatt

pusatt

Üye
garanti gitmiştir. odin sayaca bak belli olur zaten

x_files_x

Üye
    Konu Sahibi
Odin sayac yok ki, orada sadece custom rom ve custom binary var,

enesrsln

enesrsln

Üye
1-) Orijinal Rom (Stock ROM) yüklersen (rootsuz bir şekilde tabi) ve odin sayacı sıfırlarsan garanti dışına çıkmış olmazsın diye biliyorum.
2-) Böyle birşey duymadım olacağını da zannetmiyorum. Benim bildiğim stock rom flashlarsan garanti kapsamına girmiş olursun.

pusatt

pusatt

Üye
Root yapmışsın zaten sayaç 1 dir büyük ihtimal

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ben telefonumu rootlu samsung servısıne gonderdım telefon donanımsal sorunları duzeltılıp sıkır sıkır geldı yanı

x_files_x

Üye
    Konu Sahibi
sayaş yok ki benim tlf da, sadece yeni çıkan 4.3 androidde knox ile gelecek die yüklemiyorum

Üst Alt