General Mobile Tamir Ücreti Nekadar

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Tamir Ücreti Nekadar
İyi forumlar arkadaşlar size bikaç sorum olacak . Abimin kazası nedeniyle general mobile telefonumun ekranı kırıldı ve ayrıca bataryada çalışmaz halde . Telefon normalde açılıyor dokunmatik çalışmıyor. Sizce nekadar fiyat isterler tamir için, telefonda rom yüklüydü nasıl orjinale çevirebilirim ? tamir için nereye göndermem gerekli konyadan yazıyorum resminide atacağım telefonun Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

Not: Telefon sağlam deil almayın dedik gibi yorumlar yapmayın kazadan sonra telefon 30 metre ilerde bulundu ve resimdeki taş izinden başka hiçbir çizik yok telefonda ekranda film vardı o bile çizilmemiş :D

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
150 lira filan isterler herhalde öyle biliyorum ben ayrıca telefon açılıp dokunmatik çalışmıyorsa recovery den stock romu flashlayabilirsin zaten orda kullanmıyorsun dokunmatiği :)
Geçmiş olsun bu arada.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve yeauw
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın dostum stok romu flasladığımda recovery stok olmayacak bi skıntı olurmu sizce yorumunuz için teşkkürler

Buğra

Buğra

Admin
stock rom flashlayınca size attığım yöntemle yaparsanız recoveryde orjinal recovery oluyor :spr

• Beğen
Tepkiler: yeauw
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için teşekkürler bi sorum daha olacak yazılıma bakmıyolarsa sadece recoveryden stock rom mu atmalıyım yoksa sp flash yöntemimi yapmalıyım sizce çünki recoveryden kurmak benim için daha kolay olacaktır diğer yöntemi denemedim hiç bu arada batarya bozuk arkadaştan ödünç alıp yapmam gerekecek ordan bataryada alabilirmiyim

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
yardımınız için teşekkürler bi sorum daha olacak yazılıma bakmıyolarsa sadece recoveryden stock rom mu atmalıyım yoksa sp flash yöntemimi yapmalıyım sizce çünki recoveryden kurmak benim için daha kolay olacaktır diğer yöntemi denemedim hiç bu arada batarya bozuk arkadaştan ödünç alıp yapmam gerekecek ordan bataryada alabilirmiyim
splash ile dönmek daha temiz olacaktır :spr

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim inş bi sorun çıkmaz

Luck Star

Luck Star

Üye
mavisi güzelmiş :D

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
evet ya ben mavisi kalmış sadece diye çok üzülmüştüm ama beyazdan daha güzel duruyo bence :D bide hayırlısıyla yaptırsaydım

caglar b

caglar b

Üye
Ustam, kazara telefonunu balkondan aşagıya fırlattıgından biliyorum. Telpa, Telefonun ekranını işçilik dahil 400 tl ye yapıyor, ekran tek olarak 260tl ye satılıyor, yurtdışından 160 tl ye bulabiliyorsun

Luck Star

Luck Star

Üye
Ustam, kazara telefonunu balkondan aşagıya fırlattıgından biliyorum. Telpa, Telefonun ekranını işçilik dahil 400 tl ye yapıyor, ekran tek olarak 260tl ye satılıyor, yurtdışından 160 tl ye bulabiliyorsun

telefon 650 tl zaten öyle bi fiyat çeker vede verceksen telefonu . telefoncuya sat parça olarak kullansın yenisini al

• Beğen
Tepkiler: caglar b ve .caner.
Peocawe

Peocawe

Üye
dipnot: spflash tool ile orjinal romu flashlarken bataryaya ihtiyaç yok. Zaten batarya sökük bir şekilde flashlanıyor fw. Ama tabi sonra bataryayı takman gerekecek wipeleri yapman için.

bu arada çok geçmiş olsun, içim gitti vallahi. :D bi an kendimde hissettim o duyguyu da çok kötü oldum. :D

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Geçmiş olsun dostum.

• Beğen
Tepkiler: yeauw ve .caner.
fk555897

fk555897

Üye
150-200 TL civarında bir şey tutar.

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
telefon 650 tl zaten öyle bi fiyat çeker vede verceksen telefonu . telefoncuya sat parça olarak kullansın yenisini al
Bizde öyle dedik, yurtdışından ginoe e2 ekran ve sarı kasasını 200 tl ye aldık :D

• Beğen
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar ama abimin iyi olması telefonumdan daha önemli olduğu için çok üzülmedm telefona :)

• Beğen
Tepkiler: caglar b
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
analadım ben
Peocawe arkadaşımız için söylemiştim yanlış anlaşılma oldu heralde herkese ayrı ayrı teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :)

Peocawe

Peocawe

Üye
analadım ben
Peocawe arkadaşımız için söylemiştim yanlış anlaşılma oldu heralde herkese ayrı ayrı teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :)

Ben kaza derken düşürme felan sanmıştım onun için yorum yaptım kusura bakma ya. Kazadan kastin neydi bu arada?

Takipçi Satın Al

Üst Alt