Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAndroid 4.4 Kitkat Düşük Modelli Cihazlar Için Gelebilir !
Sponsorlu Bağlantılar
TheMadness
Üye
Samsungun rom s3te bile yavaş çalışıyor ne diyorsunuz
mhmtkrtp
Üye
Galaxy s advance kullanıyorum bize 4.1.2 güncellemesi geldi ama telefonu çok kastığı için tekrardan 2.3.6 ya döndüm. Bu kit–kat ram i az kullanılacaksa bize gelmesi iyi olur. Yoksa 4.1.2 gibi telefonu kasacak ise hiç gelmese de olur.
fk555897
Üye
Bence düşük telefonlara güncelleme gelmez.
reflex
Üye
Samsungun dusuk telefonlara guncelleme vermicegi acik zaten samsung cihazlari test eder 4.4 u kasarsa yada kaldirmazsa vermez bide vericekse baya uzun zaman beklersiniz s3 e bile 4.1.2 yi gec verdi
fercel307
Üye
s2 güncellemeyi bi alamadı zaten önce 4.2.1 le kandırdılar şimdide 4.4. ile.
şu rehberi düzeltsinler yeter.
Bu haber değil, samsungun söylediği bir şey değil, birileri böyle bir şey "olabilir" demiş... Sadece o paylaşılmış...
KinG Tornado
Üye
Galaxy S4 4.4 Hatta İleriki Zamanlarda Android 5 Alacağını Samsung Zaten Doğruladı Yinede Bilgi Verdiğin İçin Teşekkürler
ka_za
Üye
Google 512 mb ramli cihazlara yuklenebiliyor dedi ve kendi cihazi oldugu halde 1 gb ramli galaxy nexusa 18 oldu size yeter bukadar guncelleme dedi. Nasil bir paradokssa.
Google 512 mb ramli cihazlara yuklenebiliyor dedi ve kendi cihazi oldugu halde 1 gb ramli galaxy nexusa 18 oldu size yeter bukadar guncelleme dedi. Nasil bir paradokssa.
Var öyle bir aciklamada ama tamamen bahaneye. Xda da simdiden bir kac olay disinda custom romlar hazir ben kullaniyorum suan. Xda dakiler yaparda google istese yapamaz mi?
Var öyle bir aciklamada ama tamamen bahaneye. Xda da simdiden bir kac olay disinda custom romlar hazir ben kullaniyorum suan. Xda dakiler yaparda google istese yapamaz mi?
Geleceğini sanmıyorum bende. Daha çok geliştiricilerin kullandigi telefonlar nexus serileri. Öyle aşırı satış yapan cihazlar değil. Aktif kullananda azaldı. 2 model çıktı üstüne.