Haber Android 4.4 Kitkat Düşük Modelli Cihazlar Için Gelebilir !

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Samsungun rom s3te bile yavaş çalışıyor ne diyorsunuz :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Galaxy s advance kullanıyorum bize 4.1.2 güncellemesi geldi ama telefonu çok kastığı için tekrardan 2.3.6 ya döndüm. Bu kit–kat ram i az kullanılacaksa bize gelmesi iyi olur. Yoksa 4.1.2 gibi telefonu kasacak ise hiç gelmese de olur.

fk555897

fk555897

Üye
Bence düşük telefonlara güncelleme gelmez.

reflex

reflex

Üye
Samsungun dusuk telefonlara guncelleme vermicegi acik zaten samsung cihazlari test eder 4.4 u kasarsa yada kaldirmazsa vermez bide vericekse baya uzun zaman beklersiniz s3 e bile 4.1.2 yi gec verdi

fercel307

fercel307

Üye
s2 güncellemeyi bi alamadı zaten önce 4.2.1 le kandırdılar şimdide 4.4. ile.
şu rehberi düzeltsinler yeter.

Invoke

Invoke

Üye
s2 güncellemeyi bi alamadı zaten önce 4.2.1 le kandırdılar şimdide 4.4. ile.
şu rehberi düzeltsinler yeter.

Bu haber değil, samsungun söylediği bir şey değil, birileri böyle bir şey "olabilir" demiş... Sadece o paylaşılmış...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S4 4.4 Hatta İleriki Zamanlarda Android 5 Alacağını Samsung Zaten Doğruladı Yinede Bilgi Verdiğin İçin Teşekkürler

ka_za

ka_za

Üye
Google 512 mb ramli cihazlara yuklenebiliyor dedi ve kendi cihazi oldugu halde 1 gb ramli galaxy nexusa 18 oldu size yeter bukadar guncelleme dedi. Nasil bir paradokssa.

reflex

reflex

Üye
Google 512 mb ramli cihazlara yuklenebiliyor dedi ve kendi cihazi oldugu halde 1 gb ramli galaxy nexusa 18 oldu size yeter bukadar guncelleme dedi. Nasil bir paradokssa.
Google zaten bunun hakkinda aciklama yapti islemci chip seti yuzunden 4.4 verilmeycekmis yanlis hatirlamiyorsam

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben S3'un alacagindan supheliyim adamlar Wonder diyor :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
TheMadness

TheMadness

Üye
ka_za

ka_za

Üye
Google zaten bunun hakkinda aciklama yapti islemci chip seti yuzunden 4.4 verilmeycekmis yanlis hatirlamiyorsam
Var öyle bir aciklamada ama tamamen bahaneye. Xda da simdiden bir kac olay disinda custom romlar hazir ben kullaniyorum suan. Xda dakiler yaparda google istese yapamaz mi?

• Beğen
Tepkiler: reflex
El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
Var öyle bir aciklamada ama tamamen bahaneye. Xda da simdiden bir kac olay disinda custom romlar hazir ben kullaniyorum suan. Xda dakiler yaparda google istese yapamaz mi?

Talep çok olursa gelir bence ama gelmez diye düşünüyorum.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi

ka_za

ka_za

Üye
Geleceğini sanmıyorum bende. Daha çok geliştiricilerin kullandigi telefonlar nexus serileri. Öyle aşırı satış yapan cihazlar değil. Aktif kullananda azaldı. 2 model çıktı üstüne.

Anil-D

Anil-D

Üye
Millet 4.3 geldi türkiyeye diyor dogrumu

Anil-D

Anil-D

Üye
Adam wifi sorunu demiş

Üst Alt