Haber Android 4.4 Kitkat Düşük Modelli Cihazlar Için Gelebilir !

Sponsorlu Bağlantılar

ka_za

ka_za

Üye
s3 4.3 de pert olmuş bu adamlar yazılım geliştirmeden anlıyorsa ben hiç birşey bilmiyorum ne has oluyo samsung'a
Arayuzu falan çöp bencede. Adamlarim touchwize özel olan özellikleri cok cok iyi multiwindow icin note serisi almayi düşünüyordum bir ara o derece :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Arayuzu falan çöp bencede. Adamlarim touchwize özel olan özellikleri cok cok iyi multiwindow icin note serisi almayi düşünüyordum bir ara o derece :D

OmniROM'da multiwindow var şu an :D
Abi adamlar hiç profesyonel davranmıyolar 4.3 çıkarıyolar hatalı çıkıyo yarıda durduruyolar böyle işmi olur ya :@

Şu anki kullandığım 4.4 Samsung 4.3'ten bin kat daha iyi :D

partyhard

Üye
Galaxy nexus nexus4 omni romun baş cihazları ama daha resmi bi rom yok ortada alpha beta falan.
bu arada 4.4 cm bataryayı öldürüyo

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy nexus nexus4 omni romun baş cihazları ama daha resmi bi rom yok ortada alpha beta falan.
bu arada 4.4 cm bataryayı öldürüyo

wakelock sorunu vardır kernel değiştirmenizi öneririm

Türe

Türe

Üye
Bişey olursa cihaza garanti gitmesin :ehe

partyhard

Üye
Benim saglam telefonumu bozdular kac aydır ses çıkmıyor 20 gun beklemektense sessiz kullanıyorum
Ankara başarı(samsungun servisi) çok iyi iş çıkarıyo 3 kere verdim hepsinde hakkıyla yaptılar sen nerdesin bilmiyorum ama.

ka_za

ka_za

Üye
Ankara başarı(samsungun servisi) çok iyi iş çıkarıyo 3 kere verdim hepsinde hakkıyla yaptılar sen nerdesin bilmiyorum ama.
Adana genpaydı galiba su falan kacmayan telefona su kacti ondan dediler sacma bir resim gosterdiler ispat isteyincede 100 lira para ödedim garanti oldugu halde. Buseferde baska yeri bozuk aldım

Üst Alt