wondera gelebilir mi ^^ hayır
esokmen Üye 9070p kullaniyorum turkiyeye hala4.1.2 gelmedi coook bekleriz yuksek modelleri haric tutu
El Hadimi Üye Konu Sahibi Bence Süpriz olur 4.4 eminim yeni şeyler katmıştır ama bundan sonra daha fazla ne yapabilirler bilmiyorum
Bence Süpriz olur 4.4 eminim yeni şeyler katmıştır ama bundan sonra daha fazla ne yapabilirler bilmiyorum
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: adhaush matrix cm 11 diye de çıkabilir =P Genişletmek için tıkla ... Çıkmaz Android 5 cm 11 diye çıkar Cm10 android 4 Cm10.1 android 4.2 Cm10.2 android 4.3
-qarapapaq-' Alıntı: adhaush matrix cm 11 diye de çıkabilir =P Genişletmek için tıkla ... Çıkmaz Android 5 cm 11 diye çıkar Cm10 android 4 Cm10.1 android 4.2 Cm10.2 android 4.3
Invoke Üye isim değişiyor diye dedim =P ama doğru icsden jbyede değişiyor, adamların kafasına göre ya =P
Invoke Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ...
Berk E. Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ... Ahahahahahahha
GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ... Ahahahahahahha
HakanSeven12 Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ... Tabi yanına bide bayram şekeri veriyolar
GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ... Tabi yanına bide bayram şekeri veriyolar
GuiTaRisT111 Üye Metalci Melek' Alıntı: Tabi yanına bide bayram şekeri veriyolar Genişletmek için tıkla ... Sevindim.
emreli01 Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ... . Olur olur öyle şeyler
GuiTaRisT111' Alıntı: Lumia 620 alacak mı? Edit: Ben çok yanlış gelmişim Genişletmek için tıkla ... . Olur olur öyle şeyler
Invoke Üye gıwıliler' Alıntı: Ağa note 2 niye yok ya biri bişey desin Genişletmek için tıkla ... Hacı neye ne olduğu belli değil, bu cihazlara gelmez büyük iht. zaten... Kesin bir durum yok. Olsa note2ye olur
gıwıliler' Alıntı: Ağa note 2 niye yok ya biri bişey desin Genişletmek için tıkla ... Hacı neye ne olduğu belli değil, bu cihazlara gelmez büyük iht. zaten... Kesin bir durum yok. Olsa note2ye olur
gıwıliler Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hacı neye ne olduğu belli değil, bu cihazlara gelmez büyük iht. zaten... Kesin bir durum yok. Olsa note2ye olur Genişletmek için tıkla ... haa anladım aga eyw
-qarapapaq-' Alıntı: Hacı neye ne olduğu belli değil, bu cihazlara gelmez büyük iht. zaten... Kesin bir durum yok. Olsa note2ye olur Genişletmek için tıkla ... haa anladım aga eyw
Kontrol Üye Xda forumundaki arkadas s3 e düsük donanim diyorsa zaten konu bos muhabbetten baska bisey degildir bana gore
Xda forumundaki arkadas s3 e düsük donanim diyorsa zaten konu bos muhabbetten baska bisey degildir bana gore