Haber Android 4.4 Kitkat Düşük Modelli Cihazlar Için Gelebilir !

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Gülmeya

reflex

reflex

Üye
Bugun sammobile baktım guncelleme gelenle gelmeyenleri gosteriyo turkıyenın daha adı yazmıyo Allah bilir artık kac ay sonra verceklerini S4-S3

stylee61

Üye
Galaxy y ve galaxy mini 'ye gelir de ace'e gelmezse bomba atarım samsunga :D

esokmen

esokmen

Üye
Asla gelmez

• Beğen
Tepkiler: reflex
blackcat67

blackcat67

Üye
tizen giriş seviyesi cihazlar için gelebilir yani 256 mb ram istiyormuş galaxy ace bile kaldırıyor tizeni heralde samsung verir bizim cihazlara tizen lite

ka_za

ka_za

Üye
Android vermeyen samsungun tizeni uyarlayip vermesi imkansiz bişe artık. Bosuna umutlanmayin artik o cihazlara hiç bir sekilde guncelleme gelmicek samsungdan

blackcat67

blackcat67

Üye
şimdiden sonra 256 ve 512mb giriş seviyesi cihaz üretmeyeceğine göre verir diye düşnüyorum

ka_za

ka_za

Üye
Biz 1 gb lik cihazla google gibi güya desteği cok firmadan kitkat alamadık. Samsung gibi bunları önemsemeyen firmanın güncelleme vermesini beklemek hayal olur. Ve artık kaç yıllık cihazlar oldu onlar

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
blackcat67

blackcat67

Üye
verir niye vermiycek

ka_za

ka_za

Üye
ben elimdeki cihazı bozulana kadar değişmicem ama insanlar artık canavarlaştı hemen yeni bişe çıkınca almak istiyor işte bu gibi firmaların kıçını kaldırıyorsunuz sonra mazlum mazlum bekliyoruz güncelleme verecekler diye
Aynen haklısında adamlar sistemi kendilerine gore çok güzel kurdu 1.5 2 yili geçen cihaz yeni oyunları uygulamaları doğru düzgün çalıştırmıyor. İnsanlarda alıştı alıyorlar genede

blackcat67

blackcat67

Üye
telefon oyun için değildir benim için tek önemli şey menüler vs telefonun akıcı olmasıdır oyun boş iş yazılım güncellemesi verilebilirdi ama vermediler bilerek yapıyolar niye yarın bi telefon çıkarırım bi arayüz birazda reklam ne gerek var güncellemeye

Invoke

Invoke

Üye
bu bütün amiral gemilerinin başına gelen şeyler :)

Bir gün tüm amiral gemileri batacak =P
Biz 1 gb lik cihazla google gibi güya desteği cok firmadan kitkat alamadık. Samsung gibi bunları önemsemeyen firmanın güncelleme vermesini beklemek hayal olur. Ve artık kaç yıllık cihazlar oldu onlar

Eskiyene vermiyorlar işte, böyle bu iş. Ramle, işlemciyle alakası yok... =(

ka_za

ka_za

Üye
telefon oyun için değildir benim için tek önemli şey menüler vs telefonun akıcı olmasıdır oyun boş iş yazılım güncellemesi verilebilirdi ama vermediler bilerek yapıyolar niye yarın bi telefon çıkarırım bi arayüz birazda reklam ne gerek var güncellemeye
Tamamda o ram ve eski işlemci Android gibi ağır bir sistemde yeni versiyonları stabil calistiramaz. Ayrıca maddi bir getirisi olmicagi için verebilecek olsada vermiyor samsung baya bir masraf çünkü

Son düzenleme:
Narutodth

Narutodth

Üye
Geçen senenin amiral gemisi bu senenin düşük donanimlisi olduysa biz neden samsung aliyoruz

PriZm

PriZm

Üye
Her sene teknoloji gelişiyor bunu yakalamak mümkün değil.O yüzden zamanında aldığınız amiral gemisinin en iyisi olduğunu kabul ederek devam edin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve -Emre
Narutodth

Narutodth

Üye
İyi ama samsung 1 yıl önceki amiral gemisine üvey evlat muamelesi yapıyor. Apple da böyle bi durum sözkonusu bile değil

ka_za

ka_za

Üye
İyi ama samsung 1 yıl önceki amiral gemisine üvey evlat muamelesi yapıyor. Apple da böyle bi durum sözkonusu bile değil
Oda apple ın üstün olduğu tek konu işte :) stabillik hikayeside pek kalmadı artık eskisi gibi

Üst Alt